Rangda Taiwan

Ciptaan: Tanto Lala Po
Vokal : Nok neng Sagita
Produksi : clip studio WM

“Duh kang tanto, kulane kangen”
“Ning sampean, sing ana ning taiwan”

Rasa kangen, kula bli kejagan
Bayangane, kakang kaya ning iringan
Kula rindu ora ketahan,
Ning sampean, kula slalu kelingan

Lap kelingan,lagi waktu bengi
Janji kula, bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang, balik sing luar negri

reff :
Kaya kenen dadi rangda taiwan,
Sabandinane, rasa kesepian

Lagi turu nglilir kelingan kakang,
Rasane bli kuat, adoh karo sampean
Duh kakang, kula sayang sampean

Lap kelingan,lagi waktu bengi
Janji kula, bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang, balik sing luar negri

reff :
Kaya kenen dadi rangda taiwan,
Sabandinane, rasa kesepian

Lagi turu nglilir kelingan kakang,
Rasane bli kuat, adoh karo sampean
Duh kakang, kula sayang sampean

Lap kelingan,lagi waktu bengi
Janji kula, bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang, balik sing luar negri

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=__-QQWIE9kA

[ver: lyric]
[id: iulppzsp]
[ar: Nok neng Sagita]
[ti: Rangda Taiwan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:38]
[00:02.48]Rangda Taiwan
[00:07.48]Versi : Nok neng Sagita
[00:10.48]
[00:12.52]“Duh.. kang tanto, kulane kangen”
[00:23.20]“Ning sampean, sing ana, ning taiwan..”
[00:35.77]
[01:03.36]***
[01:04.36]**
[01:05.36]*
[01:06.36]Rasa kangen, kula bli kejagan
[01:12.36]Bayangane, kakang kaya ning iringan
[01:18.58]Kula rindu, ora ketahan
[01:24.86]Ning sampean, kula slalu kelingan..
[01:31.87]
[01:38.87]Lap kelingan, lagi waktu bengi
[01:44.77]Janji kula, bli bakal demen wong sejen
[01:50.62]Kula sabar lan setia ngenteni,
[01:57.02]Nunggu kakang, balik sing luar negri..
[02:04.00]
[02:07.50]==rangda taiwan nok neng sagita==
[02:28.31]
[02:31.31]***
[02:32.31]**
[02:33.31]*
[02:34.31]Kaya kenen dadi rangda taiwan,
[02:39.82]Sabandinane, rasa kesepian..
[02:47.57]
[02:59.38]***
[03:00.38]**
[03:01.38]*
[03:02.38]Lagi turu nglilir kelingan kakang,
[03:08.88]Rasane bli kuat, adoh karo sampean
[03:16.01]Duh kakang, kula sayang sampean
[03:23.45]Lap kelingan,lagi waktu bengi,
[03:29.26]Janji kula, bli bakal demen wong sejen
[03:35.35]Kula sabar lan setia ngenteni,
[03:41.76]Nunggu kakang, balik sing luar negri..
[03:48.89]
[03:51.64]==nok neng sagita rangda taiwan==
[04:13.08]
[04:16.08]***
[04:17.08]**
[04:18.08]*
[04:19.08]Kaya kenen dadi rangda taiwan,
[04:24.36]Sabandinane, rasa kesepian..
[04:32.21]
[04:45.09]***
[04:46.09]**
[04:47.09]*
[04:48.09]Lagi turu nglilir kelingan kakang,
[04:53.36]Rasane bli kuat, adoh karo sampean
[05:00.28]Duh kakang, kula sayang sampean
[05:07.78]Lap kelingan,lagi waktu bengi,
[05:13.93]Janji kula, bli bakal demen wong sejen
[05:20.16]Kula sabar lan setia ngenteni,
[05:26.28]Nunggu kakang, balik sing luar negri..
[05:33.72]