Resepsi

RESEPSI
Ciptaan : S.Darmanto
Vokal : Nurhana

Yen pinuju angrawuhi
Ing malem resepsi
Kakung putri
Ngagem busono kang edipeni

Poro putri
Sami lenggah jejer katon rapi
Yen sinawang nganti
Koyo kontes widodari

*)
Poro priyo
Lenggahe rodo adoh sak wetoro
Uthak uthik lirak lirik

Ngguya ngguyu
Mesam mesem
Sajak arep mundut lagu

Sinten niku
Lenggah pojok ndelik ono mburi
Menga-mengo sajake
Kok ono sing diwedeni

REFF :
kembali ke *)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=AmXGpWjmHgE