Rondo Ping Limo

Rondo Ping Limo
Ciptaan : NN
Vokal : Dwi R. & Agung
Produksi : M.Perdana Record

Pr :
Mas mangkel atiku
Sliramu kok ngapusi aku
Kandane ndisik jare joko
Bojone wis roto sak kutho
Malah aku sing nomer limo

Lk :
Dik seje cerito
Mulo aku ora kondo
Kowe ngaku yo durung kromo
Nyatane sampun dados rondo
Malah kowe rondo ping limo

Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pr :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Lk :
Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pr :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Mas mangkel atiku
Sliramu kok ngapusi aku
Kandane ndisik jare joko
Bojone wis roto sak kutho
Malah aku sing nomer limo

reff :
Lk :
Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pr :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Lk :
Mampir pasar wonokromo
Nek dipikir pancen ora bedo
Bab kowe karo diriku

Pr :
Nanging aku isik sendirian
Kowe tetep nduwe sisihan
Banjur kapan wayahku nompo giliran

Pr : Mas mangkel atiku
Lk : Podo yo karo atiku

Duet:
Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio dadi sing nomer limo,

Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio karo rondo ping limo,

Masio karo rondo ping limo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=2T6rvo_BWI0