Runtik Ing Ati

Runtik Ing Ati
Ciptaan : NN
Vokal : Erni
Produki : CHGB Record

Yen aku mirengaken caping gunung
Atiku tansah nelongso
Naliko maju perang, ing jaman jepang
Sliramu paring usodo

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir omahku ning deso
Nganti jaman saiki kang wus tentrem
Siro kangmas tak goleki

Soko sragen nganti teko boyolali
Sliro kangmas ono ngendi
Yen wus sedo pusarane
Arep tak babut wangi kembang mlati

Ngitungi jaman ing parangtritis
Kanggo nglibur ati
Mung sliramu tansah kumantil
Ono ing netraku

Bebasan priyo sewu,
Ora biso ngganteni siro wong bagus
Runtik ing ati koyo ngenteni
Godong garing sing mati dung priyak

reff :
kembali ke atas..yen aku mirengaken…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Qp9yM-vk25w