Sate Wedhus (dangdut-wiwik sagita)

Ciptaan : Hidayati/Miswan Samudra
Vokal : Wiwik Sagita
Produksi : Samudra Record?

Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
Mending dibojo timbang dadi pacare..
Ngingu wedhus untung anak’e,
Mangan sate untung sunduk’e..

Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
Mending dibojo timbang dadi pacare..
Ngingu wedhus untung anak’e,
Mangan sate untung sunduk’e..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Yo mending wae dadi bojone..
Ora usah njajan rono rene,
Ngelilir bengi enek kancane..

Mergone aku ora kuat,
Sering sir-siran marakne mlarat..
Yo mulane saiki tobat,
Mugo wae nemu bojo dunyo akherat..

reff:
Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
Mending dibojo timbang dadi pacare..
Ngingu wedhus untung anak’e,
Mangan sate untung sunduk’e..

reff:
Timbang sir-siran dikuras dompete,
Yo mending wae dadi bojone..
Ora usah njajan rono rene,
Ngelilir bengi enek kancane..

Mergone aku ora kuat,
Sering sir-siran marakne mlarat..
Yo mulane saiki tobat,
Mugo wae nemu bojo dunyo akherat..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: owuqcbcq]
[ar: Wiwik Sagita]
[ti: Sate Wedhus]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:45]
[00:01.00]Sate Wedhus
[00:50.00]Versi : Wiwik Sagita
[00:53.00][01:50.75][03:02.64][03:43.00][04:14.32][05:26.12]
[00:56.00][02:11.00][03:46.00][04:34.00]>>>
[00:57.00][02:12.00][03:47.00][04:35.00]>>
[00:58.00][02:13.00][03:48.00][04:36.00]>
[00:59.00][01:25.00][03:49.00]Mending tuku wedhus timbang tuku satene,
[01:05.03][01:31.75][03:55.05]Mending dibojo timbang dadi pacare..
[01:11.32][01:38.02][04:01.16]Ngingu wedhus untung anak’e,
[01:17.16][01:44.08][04:07.37]Mangan sate untung sunduk’e..
[02:14.00][04:37.00]Timbang sir-siran dikuras dompete,
[02:20.02][04:43.05]Yo mending wae dadi bojone..
[02:26.41][04:49.67]Ora usah njajan rono rene,
[02:31.77][04:54.90]Ngelilir bengi enek kancane..
[02:37.92][05:01.28]Mergone aku ora kuat,
[02:43.75][05:07.13]Sering sir-siran marakne mlarat..
[02:50.21][05:13.44]Yo mulane saiki tobat,
[02:55.80][05:19.03]Mugo wae nemu bojo dunyo akherat..
[03:05.64]==wiwik sagita, sate wedhus==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qIqsIeZ0T5w