Sentir Lengo Potro

Sentir Lengo Potro
Vokal : Didi Kempot
Ciptaan : Didi Kempot

[Koor]
(Buukak, warunge wis dibuukak)

Warunge dibuka (byak)
Ditoto sendok cangkire
Panas kebul kebul
Nyamleng tenan wedang rondene

Peteng rememng remeng
Manis manis pelayane
Sentir lengo potro
Ngesir ora biso nggowo

Esemane bakule gawe bingung atiku
Lirikane duh aduh njalari mriang awakku
Iki piye, iki piye, iki piye, (iki iki piye)
Sentir lengo potro sing dipikir kok ora rumongso

reff :
[Koor]
(Buukak, warunge wis dibuukak)

Warunge dibuka (byak)
Ditoto sendok cangkire
Panas kebul kebul
Nyamleng tenan wedang rondene

Peteng rememng remeng
Manis manis pelayane
Sentir lengo potro
Ngesir ora biso nggowo

Esemane bakule gawe bingung atiku
Lirikane duh aduh njalari mriang awakku
Iki piye, iki piye, iki piye, (iki iki piye)
Sentir lengo potro sing dipikir kok ora rumongso

Esemane bakule gawe bingung atiku
Lirikane duh aduh njalari mriang awakku
Iki piye, iki piye, iki piye, (iki iki piye)
Sentir lengo potro sing dipikir kok ora rumongso

Sentir lengo potro
Sing dipikir kok ora rumongso
Ala sentir lengo potro
Tiwas ngesir ora biso nggowo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zcV7xk2usqE