Sido Rondo

Ciptaan : Cak Diqin
Vokal : Cak Diqin f. Dini Aditama
Produksi : IMC Duta Records

Lk :
Biyen mulo sliramu wis tak aturi,
Golek bojo sing tresno welas sejati,
Pungkasane sliramu digawe loro,
Ora wurung saikine dadi rondho..

Pr :
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

reff :
Lk :
Kabeh iki ora perlu digetuni,
Janjiku biyen aku saguh ngenteni..
duet : Kowe lan aku mugo dadi jodone
Lk : Ra keno prawane tak enteni randane

Pr :
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni,
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci,
Sing tak suwun, sing gede pangapurane
Andhum tresno bebojoan selawase..

reff :
kembali ke atas..biyen mulo sliramu…
Pr : Andhum tresno bebojoan selawase

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=0QJMxaecZ-g

[ver : lyric]
[id: okauhvsn]
[ar: Cak Diqin f. Dini Aditama]
[ti: Sido Rondho]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:57]
[00:01.56]Sido Rondho
[00:18.56]Versi : Cak Diqin f. Dini Aditama
[00:21.56]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:24.63][01:21.39][02:25.96][03:42.76][04:52.81]
[00:27.61][01:31.52][02:48.58][03:52.68]>>>
[00:28.61][01:32.52][02:49.58][03:53.68]>>
[00:29.61][01:33.52][02:50.58][03:54.68]>
[00:30.61][02:51.58]BIYEN MULO SLIRAMU WIS TAK ATURI,
[00:36.18][02:57.62]GOLEK BOJO SING TRESNO WELAS SEJATI,
[00:43.29][03:04.03]PUNGKASANE SLIRAMU DIGAWE LORO,
[00:49.24][03:10.03]ORA WURUNG SAIKINE DADI RONDHO..
[00:56.04][03:16.81]nanging piye, kabeh iki wis kebacut
[01:02.39][03:23.19]ibarat bubur ra bakal dadi sego,
[01:08.95][03:29.71]mulo getunku, iki tanpa upomo
[01:15.25][03:36.00]ngerti ngono, lamaranmu sing tak tompo..
[01:34.52][03:55.68]KABEH IKI ORA PERLU DIGETUNI,
[01:40.94][04:01.84]JANJIKU BIYEN, AKU SAGUH NGENTENI..
[01:47.30][04:08.07]Kowe Lan Aku, Mugo Dadi Jodone
[01:52.85][04:14.03]RA KENO PRAWANE TAK ENTENI RANDHANE..
[02:00.04][04:21.23]ora nyono sampeyan sabar ngenteni,
[02:06.30][04:27.14]ing nyatane tresnamu tulus lan suci,
[02:12.94][04:33.72]sing tak suwun, sing gede pangapurane
[02:19.27][04:39.72][04:46.44]andhum tresno, bebojoan selawase..