Mbrebes Mili

Ciptaan : ??
Vokal : Sumiati
Produksi : ??

APUWO ISUN RIKO TINGGAL KANG,
AWAK SAMPEK MRONO-MRENE KELOYONGAN
RASANE KOK YO SING KUAT URIP RING NDUNYO
ENGET KADHUNG DEMENAN SING BISO TURU LALI MANGAN

TIBANE LUPUT JANJIN RIKO KANG,
NGELORO ATINISUN RAINO BENGI
SUN DEMEN NYANG RIKO DUDU APUS-APUSAN
GOK RIKO KARI TEGO NINGGAL SEDHOT TANPO JALARAN

reff :
YO WIS PARAN JARE,
YO KLENDI MANING, YORO WIS NASIBE
KADHUNG SUN ELING-ELING,
RIWAYATE SING BAKAL YO BALIK MANING

SEMENDAL, NGIRIS-NGIRIS ATI KANG
MBREBES MILI, KATON RIKO RAINO BENGI
YO NYATANE, SAIKI RIKO WIS SING ONO
GOK RIKO KARI TEGO NINGGAL SEDHOT TANPO JALARAN

reff :
YO WIS PARAN JARE,
YO KLENDI MANING, YORO WIS NASIBE
KADHUNG SUN ELING-ELING,
RIWAYATE SING BAKAL YO BALIK MANING

SEMENDAL, NGIRIS-NGIRIS ATI KANG
MBREBES MILI, KATON RIKO RAINO BENGI
YO NYATANE, SAIKI RIKO WIS SING ONO
MUNG BAEN ISUN IKHLAS LAN WELAS SING BISO ILANG

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mH2W6yLbOLM

[ver: lyric]
[id: lsbolosp]
[ar: Sumiati]
[ti: Mbrebes Mili]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:55]
[00:01.14]Mbrebes Mili
[00:17.14]Versi : Sumiati
[00:20.14]
[00:22.14]***
[00:23.14]**
[00:24.14]*
[00:25.07]APUWO ISUN RIKO TINGGAL KANG,
[00:33.44]AWAK SAMPEK MRONO-MRENE KELOYONGAN
[00:41.26]RASANE KOK YO SING KUAT URIP RING NDUNYO
[00:48.63]ENGET KADHUNG DEMENAN,
[00:51.68]SING BISO TURU LALI MANGAN
[00:58.35]TIBANE LUPUT JANJIN RIKO KANG,
[01:04.97]NGELORO ATINISUN RAINO BENGI
[01:13.41]SUN DEMEN NYANG RIKO DUDU APUS-APUSAN
[01:20.54]GOK RIKO KARI TEGO,
[01:22.72]NINGGAL SEDHOT TANPO JALARAN
[01:28.67]
[01:31.67]==mbrebes mili sumiati==
[01:58.14]
[02:01.14]***
[02:02.14]**
[02:03.14]*
[02:04.24]YO WIS PARAN JARE,
[02:09.24]YO KLENDI MANING, YORO WIS NASIBE
[02:18.89]KADHUNG SUN ELING-ELING,
[02:24.12]RIWAYATE SING BAKAL YO BALIK MANING
[02:33.37]SEMENDAL, NGIRIS-NGIRIS ATI KANG
[02:41.27]MBREBES MILI, KATON RIKO RAINO BENGI
[02:49.37]YO NYATANE, SAIKI RIKO WIS SING ONO
[02:55.93]GOK RIKO KARI TEGO,
[02:57.93]NINGGAL SEDHOT TANPO JALARAN
[03:03.59]
[03:06.32]==sumiati mbrebes mili==
[03:33.07]
[03:36.14]***
[03:37.14]**
[03:38.14]*
[03:39.92]YO WIS PARAN JARE,
[03:44.30]YO KLENDI MANING, YORO WIS NASIBE
[03:55.99]KADHUNG SUN ELING-ELING,
[03:59.87]RIWAYATE SING BAKAL YO BALIK MANING
[04:10.50]SEMENDAL, NGIRIS-NGIRIS ATI KANG
[04:17.00]MBREBES MILI, KATON RIKO RAINO BENGI
[04:25.25]YO NYATANE, SAIKI RIKO WIS SING ONO
[04:32.53]MUNG BAEN ISUN IKHLAS,
[04:34.53]LAN WELAS SING BISO ILANG
[04:41.32]