Sun Akoni

Ciptaan : Demy
Vokal : Demy
Produksi : ??

Hang isun engeti, waktu magih demenan
Susah seneng disonggo, bebarengan
Hang isun karepi, yo mung sesandhingan
Saikine mung kari angenan..
Lilo ati sun sing lilo,
Nompo roso hang kari loro,

Jujur sun akoni ati nisun sing lilo,
Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko..
Keliwat angen hang nyikso,
Noring dodo.., lorone loro..

Hang isun engeti, waktu magih demenan
Susah seneng disonggo, bebarengan
Hang isun karepi, yo mung sesandhingan
Saikine mung kari angenan..
Lilo ati sun sing lilo,
Nompo roso hang kari loro,

reff :
Jujur sun akoni ati nisun sing lilo,
Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko..
Keliwat angen hang nyikso,
Noring dodo.., lorone loro..

Hang isun engeti, waktu magih demenan
Susah seneng disonggo, bebarengan
Hang isun karepi, yo mung sesandhingan
Saikine mung kari angenan..
Lilo ati sun sing lilo,
Nompo roso hang kari loro,

reff :
Jujur sun akoni ati nisun sing lilo,
Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko..
Keliwat angen hang nyikso,
Noring dodo.., lorone loro..

Jujur sun akoni ati nisun sing lilo,
Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko..
Keliwat angen hang nyikso,
Noring dodo.., lorone loro..

[ver: lyrics]
[id: nkbnnbsb]
[ar: Demy]
[ti: Sun Akoni]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.00]Sun Akoni
[00:14.00]Versi : Demy
[00:17.00][01:10.24][01:46.45][02:37.51][03:30.28][04:20.42][05:13.75][05:52.98]
[00:20.00][02:53.28][04:36.48]>>>
[00:21.00][02:54.28][04:37.48]>>
[00:22.00][02:55.28][04:38.48]>
[00:23.00][01:51.17][03:34.82]Hang isun engeti, waktu magih demenan
[00:31.77][01:58.19][03:42.04]Susah seneng disonggo, bebarengan
[00:39.24][02:05.64][03:49.76]Hang isun karepi, yo mung sesandhingan
[00:47.16][02:13.79][03:57.40]Saikine mung kari angenan..
[00:55.13][02:21.43][04:04.70]Lilo ati sun sing lilo,
[01:03.10][02:29.34][04:13.12]Nompo roso hang kari loro,
[01:13.04][02:56.28][04:39.48][05:18.29]Jujur sun akoni ati nisun sing lilo,
[01:20.28][03:03.47][04:47.36][05:25.66]Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko..
[01:33.53][03:16.92][04:59.77][05:38.68]Keliwat angen hang nyikso,
[01:37.03][03:20.55][05:03.97][05:42.42]Noring dodo.., lorone loro..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_lnM6CKig00