Susu Murni

Susu Murni
Ciptaan : DR. Ganang
Vokal : Cak Dikin – Wiwid
Produksi : Dasa Studio

Lk :
Wujude pancen cilik
Isine pancen setitik
Ning nyatane
Gede tenan kasiate

PR :
Lho kangmas kowe kok saru
Aku ra rep nggeguyu
Lha yen perlu
Aku malah nesu nesu

[dialog]
Lk : ngopo ndadak nesu barang?
Pr : Yo nesu, sampeyan saru kok!
Lk : Alah..kuwi salah ing finaham
Pr : Lha terus opo,kae maune
LK : Ngene lho, karepku ngene rungokno

Lk :
Sing cilik kuwi kuthane
Sing sithik penduduke
Kasiat gede kuwi susune
Kang kondang ing boyolali

Pr :
O..ngono to mas karepmu
Yen ngono aku setuju
Boyolali pancen wis kondang susune

Lk :
Sing sopo wis ngrasakke
Mesti takon tunggale
Yen wis adoh mesti akeh kangene

Pr :
Susune pancen murni
Mas putih julukane
Soko kutho boyolali tersenyum

reff :
kembali ke atas..wujude pancen…

Duet :
Soko kutho boyolali tersenyum
Soko kutho boyolali tersenyum


Lk : Mik susu ahh….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=T3qrsDvxlHo