Ngajak Balen

Ngajak Balen
Ciptaan : E. Thorikin
Vokal : Aas Rolani
Produksi : ??

SING BENGEN WIS AJA, AJA DITANGISI
LAN WIS ORA USAH, SAMPEAN GETUNI
PERCUMA SAMPEAN TEKA, KULA ORA NERIMA
WIS CUKUP RASANE , KULA DIGAWE LARA

BONGGANE SAPA, SING NGGAWE LANTARAN
NANG NGAPA SEKIEN, TEKA NGAJAK BALEN

reff :
SUN WIS ORA SUDI, DUH LARA NING ATI
KAYA SAMPE MATI, BLI BISA LALI

MENDING SUN DEWEKAN, DADI RANGDAAN
TENIMBANG AKHIRE, NYIKSA NING BADAN
PERCUMA SUN DUWE LAKI, LARA NING ATI

BONGGANE SAPA, SING NGGAWE LANTARAN
NANG NGAPA SEKIEN, TEKA NGAJAK BALEN

reff :
SUN WIS ORA SUDI, DUH LARA NING ATI
KAYA SAMPE MATI, BLI BISA LALI

MENDING SUN DEWEKAN, DADI RANGDAAN
TENIMBANG AKHIRE, NYIKSA NING BADAN
PERCUMA SUN DUWE LAKI, LARA NING ATI

SING BENGEN WIS AJA, AJA DITANGISI
LAN WIS ORA USAH, SAMPEAN GETUNI
PERCUMA SAMPEAN TEKA, KULA ORA NERIMA
WIS CUKUP RASANE , KULA DIGAWE LARA

BONGGANE SAPA, SING NGGAWE LANTARAN
NANG NGAPA SEKIEN, TEKA NGAJAK BALEN

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=IEPf2DD4pAA