Kesandung Cinta

Kesandung Cinta
Ciptaan : Suka
Vokal : Nunung Alvi
Produksi : Nada Ayu Production

Kakang wis duwe rabi
Kula wis duwe laki
Wong loro pada demene
Angel ilangakene

Lamun wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamun ape perdoyo
Wis apa gebrake bae

reff :

Cinta bli disengaja
Sayang ora diundang
Ibarat wong kesandung
Wis pasti nibake wurung

Sungguh ora disangka
Sungguh ora diduga
Sun pisan jatuh cinta
Karo wong duwe kluarga

Sun lagi gelap mata
Sun lagi kesandung cinta

Lamun wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamun ape perdoyo
Wis apa gebrake bae

reff :

Cinta bli disengaja
Sayang ora diundang
Ibarat wong kesandung
Wis pasti nibake wurung

Sungguh ora disangka
Sungguh ora diduga
Sun pisan jatuh cinta
Karo wong duwe kluarga

Sun lagi gelap mata
Sun lagi kesandung cinta

Kakang wis duwe rabi
Kula wis duwe laki
Wong loro pada demene
Angel ilangakene

Lamun wis mabok cinta
Urip bli wedi dosa
Lamun ape perdoyo
Wis apa gebrake bae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=S_6sWNeb18U