Tatto

TATTO
Ciptaan : Dedy Pitak
Vokal : Dedy Pitak & Bije Patik
Produksi : ??

ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN JERENE PREMAN
AJA SALAH GOLI AWEH PARIKAN
ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN JERE BAJINGAN
AKEH CONTONE WONG TATOAN DADI JURAGAN

ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN JERE JAGOAN
ANA BAE WONG TATOAN SING SERING KEROKAN
ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN UGAL-UGALAN
CONTONE SALMAN WONG TATOAN DENENG NGALIM PISAN

AJA SALAH GOLI NGARANI, AJA SALAH GOLI NGERTENI
WONG TATOAN ORA ADOH KARO SENI
KAWIT SIKI AJA WEDI, KAWIT SIKI KUDU WANI
KEPETHUK WONG TATOAN, YA DITAKONI

ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN JERE GALAK PISAN
AJA SALAH BATIK BAE DENENG EMAN PISAN
ANA WONG NGOMONG WONG TATOAN LANGKA MASA DEPAN
ANA CONTONE ARTIS BAE AKEH SING TATOAN

reff :
kembali ke atas..ana wong…preman…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3PJhXo_Rh-Q