Pengen Nyanding

Ciptaan : Yono Torong
Vokal : Tedjo
Produksi : Aini Record

Sejak pertama ku berjumpa dengamu
Gemeter atiku yen nyawang netramu
Duh wong ayu, opo sliramu ora kroso
Solah bawamu, tak gatekke sabendino

Hari-hariku, kudu menanggung rindu
Awan wengi, rasane pengen ketemu
Duh wong ayu, ojo mung teko ning impenku
Pengen aku, nyawiji karo uripmu

reff :
Koyo ngene rasane, nandang asmoro
Pengen nyanding, anane ra ono liyo
Opo tego sliramu, nyawang awakku
Kesikso roso, mergo nunggu tresnamu

Nganti kapan, sliramu kerso ngendiko
Nelakke roso, ora liyo roso tresno
Duh katresnan, ojo ninggal aku lungo
Tak enteni, nadyan nganti ganti mongso

reff :
kembali ke atas..sejak pertama ku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7reugbeLgOc