TKW (dangdut-yulie nuk’e)

Ciptaan : Paijo Londo
Vokal : Yulie Nuk’e
Produksi : ??

Wis suwe, nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku,
Kanggo golek sarono, bebrayan..
Wis mesti, aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki..

Nggesingno njero pikiranmu,
Ayemno njero ning batinmu,
Aku ning kene tansah setyo..
Wis mesti, aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki..

Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..
Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..

reff :
Wis suwe, nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku,
Kanggo golek sarono, bebrayan..
Wis mesti, aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki..

Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..
Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bhM0Rx-v5AA

[ver: lyric]
[ar: Yulie Nuk'e]
[ti: TKW]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.33]TKW
[00:14.33]Versi : Yulie Nuk’e
[00:17.33][02:18.25][02:32.05][03:54.38]
[00:20.33][02:35.05]***
[00:21.33][02:36.05]**
[00:22.33][02:37.05]*
[00:23.78][02:38.05]Wis suwe, nggonku lungo
[00:29.40][02:43.67]Ninggalke priyo sisihanku,
[00:34.34][02:48.25]Kanggo golek sarono, bebrayan..
[00:42.72][02:57.87]Wis mesti, aku enggal bali
[00:53.03][03:07.25]Kanggo ngobati, roso kangen iki..
[01:01.00]Nggesingno njero pikiranmu,
[01:07.74]Ayemno njero ning batinmu,
[01:12.55]Aku ning kene tansah setyo..
[01:21.00]Wis mesti, aku enggal bali
[01:31.49]Kanggo ngobati, roso kangen iki..
[01:40.43][02:00.01][03:16.75][03:34.38]Baliyo, muliyo isi njero layangmu
[01:50.68][02:09.75][03:26.13][03:45.44]Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku..
[02:21.05]==yulie nuk’e, tkw==