Tombo Ati

Lirik lagu campursari spesial ramadhan
Tombo Ati
Vokal : Safitri
Produksi : IMC Duta Records

Tombo ati, ono limang perkarane
Kaping pisan, moco Qur’an sak maknane
Kaping pindho, sholat wengi lakonono
Kaping telu, wongkang soleh kumpulono

Kaping papat, weteng iro ingkang luwe
Kaping limo, dzikir wengi ingkang suwe
Salah sawijine,sopo biso ngelakoni
Mugi mugi gusti Alloh ngijabahi

kembali ke atas…
Reff :
Kembali ke atas…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=nFe8Na77khs