Wenehono Wektu

WENEHONO WEKTU
Ciptaan : NN
Vokal : Eny Sagita
Produksi : Aini Record

Pr :
Sayang, sak durunge lungo,
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

Lk :
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr :
Tak jaluk ojo nganti suwe
Nggonmu ninggal aku, ono kene dewe
Tak jaluk mung sedelo wae
Ora sak lawase, enggal bali rene

Lk :
Sayang, sak durunge lungo
Tak wenehi wektu
Pean ngekep awakku
Sak kuate rindumu

Pr :
Sayang, sak durunge lungo,
Wenehono wektu
Aku ngesun pipimu
Lan ngelus rambutmu

reff :
kembali ke atas..
Sayang, sak durunge lungo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oCnxy67a84I