Paramaribo

Ciptaan : ??
Vokal : Yadi S.
Produksi : ??

PARAMARIBO KUTHO KANG SOYO RAME,
RAMENE, RAONO TANDHINGANE
DIBANDHINGKE, KARO KUTHO SAKABEHE
SING NENG DARATAN, SURINAME

SURINAME NEGORO MONCO KANG ADOH,
RAKYATE, OKEH ‘KO TANAH JOWO
BANGET BUNGAH, RASANING ATIKU IKI
NADYAN TOH MUNG DOLAN SESASI

BOROBUDUR, OH BOROBUDUR
SAWIJINING TOKO KANGGO DINO MAKMUR
III OI OI OI GEMAH RIPAH LOH JINAWI
MURAH SANDANG PANGAN WIS MESTI

reff :
SURINAME NEGORO MONCO KANG ADOH,
RAKYATE, OKEH ‘KO TANAH JOWO
BANGET BUNGAH, RASANING ATIKU IKI
NADYAN TOH MUNG DOLAN SESASI

BOROBUDUR, OH BOROBUDUR
SAWIJINING TOKO KANGGO DINO MAKMUR
III OI OI OI GEMAH RIPAH LOH JINAWI
MURAH SANDANG PANGAN WIS MESTI

III OI OI OI GEMAH RIPAH LOH JINAWI
MURAH SANDANG PANGAN WIS MESTI
III OI OI OI GEMAH RIPAH LOH JINAWI
MURAH SANDANG PANGAN WIS MESTI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1KIrwX9tNI0