Meh Rahino (langgam-nonik aprillia)

Ciptaan : ??
Vokal : Nonik Aprilia
Produksi : ??

(bowo)Jero.. kutho de..so.., de..so…

Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane

reff :
Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane

Catatan : Langgam Meh Rahino ini banyak versinya, lirik diatas berdasarkan sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Wwwje8mlkq0

[ver: lyric]
[id: pvwllzsp]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Meh Rahino]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:06]
[00:01.84]Lgm. Meh Rahino
[00:11.84]Versi: Nonik Aprilia
[00:13.84]
[00:15.84]***
[00:16.84]**
[00:17.84]*
[00:18.83](bowo)Jero.. kutho de..so.., de..so…
[00:34.27]
[00:53.65]***
[00:54.65]**
[00:55.65]*
[00:56.65]Wus meh rahino,
[01:01.90]Sumirat bang ing wetan prenahe
[01:12.41]Poro tani, wiwit mangkat,
[01:18.72]Anggarap sawahe
[01:27.22]Amanggul pacul, garu luku,
[01:34.03]Anggereg kebone
[01:41.69]Andelidir,
[01:46.06]Anglur selur, datan ono pedhote
[01:56.73]Gliyak gliyak,
[02:01.16]Anggliyak tansah rame ing gawe
[02:11.23]Sesambene, tetembangan,
[02:19.10]Laras lelagone, laras lelago…ne….
[02:35.11]Mungguh pedahe,
[02:41.97]Wanci ngundhuh, tikel pawetune
[02:51.74]Subur makmur,
[02:56.21]Murah sandang pangan wekasane
[03:23.55]
[03:25.84]***
[03:26.84]**
[03:27.84]*
[03:28.00]Wus meh rahino,
[03:36.32]Sumirat bang ing wetan prenahe
[03:48.34]Poro tani, wiwit mangkat,
[03:57.51]Anggarap sawahe
[04:05.78]Amanggul pacul, garu luku,
[04:14.57]Anggereg kebone
[04:23.28]Andelidir,
[04:28.91]Anglur selur, datan ono pedhote
[04:43.04]Gliyak gliyak,
[04:48.85]Anggliyak tansah rame ing gawe
[05:01.73]Sesambene, tetembangan
[05:10.97]Laras lelagone, laras lelago..ne..
[05:25.29]Mungguh pedahe,
[05:34.52]Wanci ngundhuh, tikel pawetune
[05:46.36]Subur makmur,
[05:50.97]Murah sandang pangan wekasane
[06:04.79]