Lare Ayu

Lare Ayu
Ciptaan : Atang Athuro
Vokal : Candra Banyu
Produksi : Harmoni Record

Cubleke pipi, iku hang sun engeti
Tipise lambe, nong moto yo ngawe-ngawe
Isin gayane, temungkul dung sun celuk arane
Tapi anehe, serto adoh wani nulih

When i missing you, nyang riko lare ayu
Kepingin ketemu, ati myakne sing sintru
How are you today, sun sopo liwat hp
Rungu suwarane, ati seneng rasane

reff :

Cubleke pipi, iku hang sun engeti
Tipise lambe, nong moto yo ngawe-ngawe
Isin gayane, temungkul dung sun celuk arane
Tapi anehe, serto adoh wani nulih

When i missing you, nyang riko lare ayu
Kepingin ketemu, ati myakne sing sintru
How are you today, sun sopo liwat hp
Rungu suwarane, ati seneng rasane

When i missing you, nyang riko lare ayu
Kepingin ketemu, ati myakne sing sintru
When i missing you, nyang riko lare ayu
Kepingin ketemu, ati myakne sing sintru

How are you today, sun sopo liwat hp
Rungu suwarane, ati seneng rasane
Rungu suwarane, ati seneng rasane
I miss you baby

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HwpUKV_-wSE