Layung Sore

Layung Sore
Ciptaan ; Acing S Pribadi
Vokal versi : Nunung Alvi
Produksi : Nada Ayu Production

Alon-alon keranginan,
Tiwas alon, angger kedinginan
Karo ngomong bli wani, kuatire bli sehati
Sing akhire, yen wis ana sing nduwe

Layung sore padang esuk,
Seklebate tetep kangen bae
Apa ora kerasa, yen kula lagi tresna
Mung kepriben, wis dadi milik wong seje

reff :

Nang apa , ana rasa cinta
Sing nggawe batin kula kesiksa

Nang apa, kula banget demen
Mung bisa, kula ngebayangaken
Bertepuk sebelah tangan
Hasile cuma khayalan

Layung sore padang esuk,
Seklebate tetep kangen bae
Apa ora kerasa, yen kula lagi tresna
Mung kepriben, wis dadi milik wong seje

reff :

Nang apa , ana rasa cinta
Sing nggawe batin kula kesiksa

Nang apa, kula banget demen
Mung bisa, kula ngebayangaken
Bertepuk sebelah tangan
Hasile cuma khayalan

Alon-alon keranginan,
Tiwas alon, angger kedinginan
Karo ngomong bli wani, kuatire bli sehati
Sing akhire, yen wis ana sing nduwe

Layung sore padang esuk,
Seklebate tetep kangen bae
Apa ora kerasa, yen kula lagi tresna
Mung kepriben, wis dadi milik wong seje

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kiYVhB_-NME