Lelakon

Ciptaan : ??
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Tak rewangi urip koyo ngene,
Ngempet mangan lali ngombe..
Sakbendino aku mung eling kowe,
Kok tego tegone..

Ngapusi awakku, Nglarani atiku..
Gek opo salahku, Gek opo dosaku..

Oh lelakon.., (oh lelakon)
Uripku kok koyo ngene..
Wiwit cilik nganti gede,
Rekoso ra ono entek’e..

Oh lelakon.., (oh lelakon)
Gek nganti kapan pupuse..
Gek nganti kapan pupute,
Uripku kok terus koyo ngene,
Lekakon..

reff:
Tak rewangi urip koyo ngene,
Ngempet mangan lali ngombe..
Sakbendino aku mung eling kowe,
Kok tego tegone..

Ngapusi awakku, Nglarani atiku..
Gek opo salahku, Gek opo dosaku..

Oh lelakon.., (oh lelakon)
Uripku kok koyo ngene..
Wiwit cilik nganti gede,
Rekoso ra ono entek’e..

Oh lelakon.., (oh lelakon)
Gek nganti kapan pupuse..
Gek nganti kapan pupute,
Uripku kok terus koyo ngene,

Oh lelakon.., (oh lelakon)
Uripku kok koyo ngene..
Wiwit cilik nganti gede,
Rekoso ra ono entek’e..

Oh lelakon.., (oh lelakon)
Gek nganti kapan pupuse..
Gek nganti kapan pupute,
Uripku kok terus koyo ngene,
Oh lekakon..hoo lelakon uripku..
Hoo…
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: pslzwcsw]
[ar: Didi Kempot ]
[ti: Lelakon]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.01]Lelakon
[00:21.01]Versi : Didi Kempot
[00:24.01][01:58.72][02:27.08][04:45.04]
[00:27.01][02:30.08]>>>
[00:28.01][02:31.08]>>
[00:29.01][02:32.08]>
[00:30.01][02:33.08]Tak rewangi urip koyo ngene,
[00:36.93][02:39.67]Ngempet mangan lali ngombe..
[00:43.77][02:46.94]Sakbendino aku mung eling kowe,
[00:50.88][02:54.93]Kok tego tegone..
[00:57.71][03:00.39]Ngapusi awakku,
[01:01.51][03:04.64]Nglarani atiku..
[01:05.12][03:08.06]Gek opo salahku,
[01:08.91][03:11.87]Gek opo dosaku..
[01:15.88][01:35.20][03:18.64][03:37.84][03:56.30][04:14.33]Oh lelakon.., (oh lelakon)
[01:21.43][03:24.25][04:00.78]Uripku kok koyo ngene..
[01:25.57][03:28.45][04:04.75]Wiwit cilik nganti gede,
[01:29.40][03:31.98][04:08.42]Rekoso ora ono entek’e..
[01:40.57][03:41.96][04:18.75]Gek nganti kapan pupuse..
[01:43.82][03:46.54][04:23.07]Gek nganti kapan pupute,
[01:47.61][03:50.44][04:26.74]Uripku kok terus koyo ngene..
[01:53.12]Lekakon..
[02:01.08]==didi kempot, lelakon==
[04:32.36]Oh lekakon..hoo lelakon uripku..
[04:41.91]Hoo…
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=O7fHKVmnHIY