Madiun Ngawi

Madiun Ngawi
Ciptaan : Sonny Josz
Vokal : Sonny JOsz
Produksi : ??

Terminal madiun ngawi, kenanganku
Ora bakalan, aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar, anakke pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Terminal madiun ngawi, nggen dolanku
Ora bakalan, aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono, kowe janji karo aku
Nanging nyatane, kowe ngingkari janjimu

reff :

Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang, fotomu ning dompetku
Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak elus-elus, fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso, tak batin saben dino
Ra bakal ilang, fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso, tak batin saben dino
Ra bakal ilang, jenengmu ning atiku

reff :

Terminal madiun ngawi, nggen dolanku
Ora bakalan, aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono, kowe janji karo aku
Nanging nyatane, kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang, fotomu ning dompetku
Yen aku kangen, kangen karo sliramu
Tak elus-elus, fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso, tak batin saben dino
Ra bakal ilang, fotomu ning dompetku
Opo kowe ra kroso, tak batin saben dino
Ra bakal ilang, jenengmu ning atiku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=upb_3mLBqLo