Ngambung Sikil

Ngambung Sikil
Ciptaan : Wadi Oon
Vokal : Dewi Kirana
Produksi : SR Record/Klip Studio_23

Bonggan sapa, sampean ngawiti
Megat kula, ora nganggo ati
Kien wis pisahan, kula dadi rangdaan
Tekade ning ati, arep ganti wong lanang

Dume laris, dirubung ning wadon
Ngusir kula, bari ngomong songong
Aja marek maning, kalem ora isin
Ora due wirang, jaluk rujuk maning

reff :

Senajan sampean, nyembah ngambung sikil
Ati wis terkunci, moal balik pikir

Lanang pirang-pirang,
Wong ganteng ora kurang
Pengen laki maning, sing eman lan sayang
Ora sudi, balen karo sampean

Dume laris, dirubung ning wadon
Ngusir kula, bari ngomong songong
Aja marek maning, kalem ora isin
Ora due wirang, jaluk rujuk maning

reff :

Senajan sampean, nyembah ngambung sikil
Ati wis terkunci, moal balik pikir

Lanang pirang-pirang,
Wong ganteng ora kurang
Pengen laki maning, sing eman lan sayang
Ora sudi, balen karo sampean

Bonggan sapa, sampean ngawiti
Megat kula, ora nganggo ati
Kien wis pisahan, kula dadi rangdaan
Tekade ning ati, arep ganti wong lanang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SdhoiGS0X7o