Ojo Lungo

Ojo Lungo
Ciptaan : Combuser & Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Garuda Production Suriname

UWIS OJO LUNGO, AKU RA LILO
YEN KOWE LUNGO, AKU KARO SOPO
NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
NGANTI TUWO, PENGEN URIP KARO KOWE

AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
NGANTI SELAWASE, AKU PENGEN DITRESNANI
AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
NGANTI MATI, PENGEN DITRESNANI

UWIS PODO SENENGE, UWIS PODO DIKAREPKE
SENENG SUSAH, UWIS PODO DIRASAKKE
WIS NENG KENE WAE, AKU EMOH DITINGGALKE
MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE

NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE

reff :

UWIS OJO LUNGO, AKU RA LILO
YEN KOWE LUNGO, AKU KARO SOPO
NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
NGANTI TUWO, PENGEN URIP KARO KOWE

AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
NGANTI SELAWASE, AKU PENGEN DITRESNANI
AWAN LAN WENGI, AKU PENGEN DIKANCANI
NGANTI MATI, PENGEN DITRESNANI

UWIS PODO SENENGE, UWIS PODO DIKAREPKE
SENENG SUSAH, UWIS PODO DIRASAKKE
WIS NENG KENE WAE, AKU EMOH DITINGGALKE
MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE

NENG KENE WAE, AKU MOH DEWE
MATI URIP, PENGEN CEDAK KARO KOWE

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_gBSWbv3iTY