Ojo Podo Nelongso

Ojo Podo Nelongso
Ciptaan : Yon Koeswoyo
Vokal : Koes Plus
Produksi : Nirwana Audio Video

Jo podo nelongso, jamane jaman rekoso
Urip pancen angel, kudune ra usah ngomel
Ati kudu tentrem, nyambut gawe karo seneng
Ulat ojo peteng, nek dikongkon yo sing temen

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo
Pancen kabeh podo, pingin urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto

Jo podo nelongso, jamane jaman rekoso
Urip pancen angel, kudune ra usah ngomel
Ati kudu tentrem, nyambut gawe karo seneng
Ulat ojo peteng, nek dikongkon yo sing temen

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo
Pancen kabeh podo, pingin urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto

reff :

kembali ke atas..jo podo nelongso,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GjtAJzgfyvg