Potretmu

Lgm. Potretmu
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Manthous
Produksi : Dasa studio

Iki potretmu, kang dak tompo bareng lan layangmu
Bungahing ati, ora koyo ing naliko iku
Margo potretmu, biso gawe ayeme atiku
Tansah sumanding ora pisah soko ing tanganku

Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur

Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu

reff :

Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur

Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FcKDtE_SocE