Sepine Tanpo Sliramu

Sepine Tanpo Sliramu
Ciptaan : Is Haryanto
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Blackboard

Endahe kembang mawar, sing lagi mekar
Banget ambutuhake sunar suryo
Banget ambutuhake tetese embun
Koyo aku, sing tansah kangen sliramu

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

Yen aku pinuju susah, kowe sing nglipur
Kok gawe aku biso mesem maneh
Yen aku ngati ati, kowe ngimbangi
Kowe nyedak ngrangkul pundak njur mbisiki

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

reff :

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

Yen aku pinuju susah, kowe sing nglipur
Kok gawe aku biso mesem maneh
Yen aku ngati ati, kowe ngimbangi
Kowe nyedak ngrangkul pundak njur mbisiki

Sepine tanpo sliramu, sepine tanpo awakmu
Rasane urip muspro, tanpo guno
Yen sliramu nok jejerku, yen sliramu nok sandingku
Impen sing endah-endah, wis mesti teko

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TltRwA-WcGY