Setyo Janji

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

WIS DADI NIATKU, NGABEKTI MARANG NEGORO
LILO TAK PASRAHKE, ATI SAK PUPUTING NYOWO
NGUGEMI PRASETYO, SETYO JANJI ORA CIDRO
MATI ING PALAGAN AKU LILO

WIS DADI TUGASKU, NGABEKTI MBELO NEGORO
WIS DADI KAREPKU, DIPENGGAK YO ORA BISO
NAMUN NYUWUN NDONGA, ROMO IBU LAN KELUARGO
ANGGEN KULO TUGAS, NGEMBAN PROJO

reff :
MATI URIP TAK PASRAHKE MARANG GUSTI,
KANTI IKHLAS JIWO LAN RAGAKU IKI

WIS SUMPAHKU ORA BAKAL TAK BLENJANI
SETYO JANJI NGABEKTI MBELO NAGARI
SENAJAN ADUS GETIH, TATU RA TAK ROSO PERIH
YEN RA MENANG, LUWIH BECIK ORA MULIH

reff :
WIS DADI TUGASKU, NGABEKTI MBELO NEGORO
WIS DADI KAREPKU, DIPENGGAK YO ORA BISO
NAMUN NYUWUN NDONGA, ROMO IBU LAN KELUARGO
ANGGEN KULO TUGAS, NGEMBAN PROJO

MATI URIP TAK PASRAHKE MARANG GUSTI,
KANTI IKHLAS JIWO LAN RAGAKU IKI

WIS SUMPAHKU ORA BAKAL TAK BLENJANI
SETYO JANJI NGABEKTI MBELO NAGARI
SENAJAN ADUS GETIH, TATU RA TAK ROSO PERIH
YEN RA MENANG, LUWIH BECIK ORA MULIH
YEN RA MENANG, LUWIH BECIK ORA MULIH

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SS7NN-W_35E