Tak Lali Lali

Ciptaan : Ndaru
Vokal : Rina Amelia
Produksi : Aini Record

Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi, tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..

Tak eling eling, kok malah nambahi koming
Trus montang manting, mbok pameri body mejing
Nuruti karepmu, gawe seneng ati
Kowe ra ngerti, aku iki, bingung noto ati..

Jo ngono jo ngono ojo ngono mung mbedo atiku,
Suaramu solahmu gayamu gawe mumet sirahku..
Yen nganti yen nganti yen nganti ora kuat atiku,
Tak turuti mas, emboh dadine ra ngerti..

Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
Rino lan wengi, tansah mbedo ati
Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..

reff :
kembali ke atas..tak lali lali…

[ver: lyrics]
[id: qpipissb]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Tak Lali Lali]
[al: Dangdut Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:37]
[00:01.55]Tak Lali Lali
[00:25.55]Versi : Rina Amelia
[00:28.17][02:32.92][02:57.61][05:02.19][05:26.74][07:32.83]
[00:31.17][03:00.61][05:29.74]>>>
[00:32.17][03:01.61][05:30.74]>>
[00:33.17][03:02.61][05:31.74]>
[00:34.17][03:03.61][05:32.74]Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
[00:41.04][03:10.55][05:39.87]Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
[00:48.17][03:17.36][05:46.56]Rino lan wengi, tansah mbedo ati
[00:54.55][03:24.74][05:53.75]Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..
[01:04.21][03:33.43][06:02.87]Tak eling eling, kok malah nambahi koming
[01:11.28][03:40.11][06:09.81]Trus montang manting, mbok pameri body mejing
[01:18.28][03:47.30][06:16.75]Nuruti karepmu, gawe seneng ati
[01:25.47][03:54.74][06:23.44]Kowe ra ngerti, aku iki, bingung noto ati..
[01:34.34][04:03.81][06:33.00]Jo ngono jo ngono–
[01:36.03][04:05.37][06:34.69]ojo ngono mung mbedo atiku
[01:40.97][04:10.37][06:39.57]Suaramu solahmu gayamu–
[01:43.41][04:13.18][06:42.51]gawe mumet sirahku..
[01:48.16][04:17.81][06:46.88]Yen nganti yen nganti–
[01:50.47][04:19.50][06:48.63]yen nganti ora kuat atiku
[01:55.16][04:24.37][06:53.63]Tak turuti mas, emboh dadine ra ngerti..
[02:02.54][04:32.44][07:01.32]Tak lali lali, kok mekso isih kelingan
[02:09.97][04:39.31][07:08.45]Ning njero ati, mbok iseni tembung sayang
[02:16.91][04:46.31][07:15.70]Rino lan wengi, tansah mbedo ati
[02:24.29][04:53.38][07:22.89]Kowe ra ngerti, aku iki, ora biso lali..
[02:35.54]==rina amelia, tak lali lali==
[05:05.63]==tak lali lali, rina amelia==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=t91xBjowICI