Ora Sengaja

Ciptaan: Olise DK
Vokal : Dewi Kirana
Produksi : DK Entertainment

Apa mungkin, kula bisa tepung siji
Karo kakang, sing dueni anak rabi
Terlanjur, kula wis sayang sampean
Terlanjur sayang…

Kangelan, ngapus cintane sampean
Bli bisa, ngilangaken tetep kelingan
Pribasa, mlaku ning seduwure geni
Kula lakoni…

reff :
Nyandung dalan rata,
Kula demen wong due kluarga,
Kula ngerti ngrusak ning rumah tangga,
Cintane dosa…

Ora sengaja, cinta sing teka ora sengaja
Wit uwite karo godong-godonge, kula nerima
Kesandung, dalan rerata
Demen ning, wong due anak lan rabi

Kangelan, ngapus cintane sampean
Bli bisa, ngilangaken tetep kelingan
Pribasa, mlaku ning seduwure geni
Kula lakoni…

reff :
Nyandung dalan rata,
Kula demen wong due kluarga
Kula ngerti ngrusak ning rumah tangga,
Cintane dosa…

Ora sengaja, cinta sing teka ora sengaja
Wit uwite karo godong-godonge, kula nerima
Kesandung, dalan rerata
Demen ning, wong due anak lan rabi

Apa mungkin, kula bisa tepung siji
Karo kakang, sing dueni anak rabi
Terlanjur, kula wis sayang sampean
Terlanjur sayang…

Kangelan, ngapus cintane sampean
Bli bisa, ngilangaken tetep kelingan
Pribasa, mlaku ning seduwure geni
Kula lakoni…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CwG0jmT_DK0

[ver: lyric]
[id: qphwkwsp]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Ora Sengaja]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:00]
[00:01.95]ORA SENGAJA
[00:38.95]Versi : Dewi Kirana
[00:41.95]
[00:44.95]@@@
[00:45.95]@@
[00:46.95]@
[00:47.45]Apa mungkin, kula bisa tepung siji
[00:55.55]Karo kakang, sing dueni anak rabi
[01:00.99]Terlanjur, kula wis sayang sampean
[01:07.06]Terlanjur sayang…
[01:12.14]
[01:15.68]Kangelan, ngapus cintane sampean
[01:22.62]Bli bisa, ngilangaken tetep kelingan
[01:28.87]Pribasa, mlaku ning seduwure geni
[01:34.19]Kula lakoni…
[01:38.59]
[01:41.63]==ora sengaja dewi kirana==
[02:08.95]
[02:10.95]@@@
[02:11.95]@@
[02:12.95]@
[02:13.66]Nyandung dalan rata,
[02:16.87]Kula demen wong due kluarga,
[02:19.91]Kula ngerti ngrusak ning rumah tangga,
[02:23.03]Cintane dosa…
[02:27.24]
[02:36.95]@@@
[02:37.95]@@
[02:38.95]@
[02:39.79]Ora sengaja, cinta sing teka ora sengaja
[02:45.35]Wit uwite karo godong-godonge, kula nerima
[02:52.62]Kesandung, dalan rerata
[02:57.04]Demen ning, wong due anak lan rabi
[03:04.94]
[03:08.10]Kangelan, ngapus cintane sampean
[03:14.73]Bli bisa, ngilangaken tetep kelingan
[03:21.42]Pribasa, mlaku ning seduwure geni
[03:26.48]Kula lakoni…
[03:30.48]
[03:33.42]==dewi kirana ora sengaja==
[04:00.00]
[04:02.95]@@@
[04:03.95]@@
[04:04.95]@
[04:05.80]Nyandung dalan rata,
[04:09.24]Kula demen wong due kluarga
[04:12.39]Kula ngerti ngrusak ning rumah tangga,
[04:15.55]Cintane dosa…
[04:19.49]
[04:28.95]@@@
[04:29.95]@@
[04:30.95]@
[04:31.70]Ora sengaja, cinta sing teka ora sengaja
[04:37.86]Wit uwite karo godong-godonge, kula nerima
[04:44.09]Kesandung, dalan rerata
[04:50.05]Demen ning, wong due anak lan rabi
[04:56.43]
[05:00.14]Apa mungkin, kula bisa tepung siji
[05:06.87]Karo kakang, sing dueni anak rabi
[05:12.74]Terlanjur, kula wis sayang sampean
[05:19.20]Terlanjur sayang…
[05:23.27]
[05:27.81]Kangelan, ngapus cintane sampean
[05:33.49]Bli bisa, ngilangaken tetep kelingan
[05:40.62]Pribasa, mlaku ning seduwure geni
[05:45.93]Kula lakoni…
[05:50.93]