Tresno Kepenggak Morotuwo

Ciptaan : Nur Bayan
Vokal : Nur Bayan
Produksi : Aglies Record

Ancik ancik pucuk eri paribasane,
Kabeh panjalukmu wis tak wujudke..
Tak turuti syarat adatmu, tak lampui panjalukmu
Mung siji niate ati, pengen pepujan karo sliramu..

reff:
Bandara seloparang bumi mataram, anggonmu mapak tresnaku..
Sineksen kirab bejangu, nali tresnomu lan aku..
Neng saiki kahanane pancen bedo,
Tresno kepenggak morotuwo..

Mbulan mbulan gede kandhakno marang slirane,
Wengi iki aku kangen kangen slirane..
Lintang lintang panjer wartakno marang slirane,
Nangis ati iki eleng slirane..
Wuyungku kesandung, wis ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno..

reff:
Bandara seloparang bumi mataram, anggonmu mapak tresnaku..
Sineksen kirab bejangu, nali tresnomu lan aku..
Neng saiki kahanane pancen bedo,
Tresno kepenggak morotuwo..

Mbulan mbulan gede kandhakno marang slirane,
Wengi iki aku kangen kangen slirane..
Lintang lintang panjer wartakno marang slirane,
Nangis ati iki eleng slirane..
Wuyungku kesandung, wis ra mungkin biso nyambung
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno..
Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: qlbbqocq]
[ar: Nur bayan]
[ti: Tresno kepenggak morotuwo]
[al: Dangdut jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.05]Tresno Kepenggak Morotuwo
[00:38.05]Versi : Nur Bayan
[00:41.05][01:21.26][02:08.87][02:33.16][03:10.68][03:58.79][04:21.93][05:07.24]
[00:44.05][01:33.07][02:14.23][03:21.72]>>>
[00:45.05][01:34.07][02:15.23][03:22.72]>>
[00:46.05][01:35.07][02:16.23][03:23.72]>
[00:47.05]Ancik ancik pucuk eri paribasane,
[00:55.13]Kabeh panjalukmu wis tak wujudke..
[01:02.35]Tak turuti syarat adatmu,
[01:06.11]Tak lampui panjalukmu..
[01:09.91]Mung siji niate ati,
[01:13.34]Pengen pepujan karo sliramu..
[01:36.07][03:24.72]Bandara seloparang bumi mataram,
[01:43.26][03:32.48]Anggonmu mapak tresnaku..
[01:50.72][03:39.92]Sineksen kirab bejangu,
[01:54.55][03:43.47]Nali tresnomu lan aku..
[01:58.30][03:47.37]Neng saiki kahanane pancen bedo,
[02:03.53][03:52.67]Tresno kepenggak morotuwo..
[02:17.23][04:05.41]Mbulan mbulan gede kandhakno marang slirane,
[02:24.93][04:13.57]Wengi iki aku kangen kangen slirane..
[02:39.04][04:28.56]Lintang lintang panjer wartakno marang slirane,
[02:47.36][04:35.93]Nangis ati iki eleng slirane..
[02:55.60][04:44.11]Wuyungku kesandung,
[02:58.79][04:47.16]Wis ra mungkin biso nyambung,
[03:02.43][04:50.91][04:58.44]Tak lilakno tak lalekno tak ikhlasno..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=u31XYRygBBI