Welas Kawitan

Welas Kawitan
Ciptaan : ADistya / Eko BC
Vokal : Reni Farida
Produksi : Sandi Record

NYAWANG SEPISAN, PINGIN NYAWANG MANING
LARE GANTENG KELAMBI KUNING
AREP SUN PARANI, AREP SUN KENALI
DEG-DEGAN ATI MERGO SUN WEDI

TAPI SUN PIKIR, KUDU KAPAN MANING
SUN BISO KENAL LARE IKI
TERUS SUN PARANI, TERUS SUN KENALI
NURUTI PARAN KAREPE ATI

KENALAN…, NGAJAK SALAM-SALAMAN
RASANE ATI DEG-DEGAN
KENALAN…, PODO OMONG-OMONGAN
SUN KROSO LARENE, DUH PODO SENENGE

reff :

DUH YO SENENGE, NYANDING LARENE
RAINO LAN BENGI SUN YO MIKIRI
LARE HANG DADI KEMBANGE ATI

DUH YO SENENGE, NYANDING LARENE
HANG SUN KAREPNO, RIKO KROSO O
RASANE ATI KARI GEDIGI

reff :

DUH YO SENENGE, NYANDING LARENE
RAINO LAN BENGI SUN YO MIKIRI
LARE HANG DADI KEMBANGE ATI

DUH YO SENENGE, NYANDING LARENE
HANG SUN KAREPNO, RIKO KROSO O
RASANE ATI KARI GEDIGI

RASANE ATI KARI GEDIGI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=uSv45T6yF1k