Mbangun Tresno

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi: (c)2013,SRP

Wengi kang endahpeni,
Rembulane cahyane ndadari..
Ibo senenge ati,
Lungguh jejer putri merak ati..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..

reff:
Kelap kelip lintange, mbungahake
Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..

Kanti memadu janji,
Ngesok’ake katresnan sejati..
Kanggo ing tembe mburi,
Urip mulyo nganti kaki-nini..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: kkvnsocq]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Mbangun Tresno]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:38]
[00:01.87]Mbangun Tresno
[00:03.87]Versi : Mus Mulyadi
[00:05.87][01:30.09][02:29.91]
[00:07.87][01:46.10]>>>
[00:08.87][01:48.10]>>
[00:09.87][01:48.10]>
[00:10.87]Wengi kang endahpeni,
[00:14.35]Rembulane cahyane ndadari..
[00:20.78]Ibo senenge ati,
[00:24.27]Lungguh jejer putri merak ati..
[00:30.32]Kanti memadu janji,
[00:34.22]Ngesok’ake katresnan sejati..
[00:40.32]Kanggo ing tembe mburi,
[00:43.85]Urip mulyo nganti kaki-nini..
[00:50.46][01:49.10]Kelap kelip lintange, mbungahake
[00:59.98][01:58.79]Sworo gitar cemengkling, nrenyuhake..
[01:10.01][02:08.58]Kanti memadu janji,
[01:13.68][02:12.31]Ngesok’ake katresnan sejati..
[01:19.84][02:18.44]Kanggo ing tembe mburi,
[01:23.41][02:22.21]Urip mulyo nganti kaki-nini..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TMirxMHhn3U

Raden Ngabehi

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi : ??

Sopo wani karo raden ngabehi,
Sing wis kondhang bagus gagah lan sekti,
Ning yen karo bojone amengkeret,
Koyo kodok ketemu karo macan..

Sugih rojo brono majuto-yuto,
Rojo koyo nganti ra iso ditoto,
Ning olehi ra nganggo kringet dewe,
Kerjane luarane bojone..

Den mas ngabehi, kerjane ngumbahi
Ngisahi kuwali, resik-resik laci
Den mas ngabehi, ming pokean aksi
Pethitha-pethithi, karo bojo wedi..

reff :
“den ngabehi iki, jane yo bagus, gagah tur sugih,
ning rumangsaku uripe iki kok yo rodo fals,
yen bojone lungo, wah tenggahen,
ngunjuk martini sinambi maos koran,
ning yen bojone teko,
lho kebat-kebat nyandhak ember karo pel,
jedhing sing kosong, lho kebat dikebak’i,
lucu banget kok”

Sugih rojo brono majuto-yuto,
Rojo koyo nganti ra iso ditoto,
Ning olehi ra nganggo kringet dewe,
Kerjane luarane bojone..

Den mas ngabehi, kerjane ngumbahi
Ngisahi kuwali, resik-resik laci
Den mas ngabehi, ming pokean aksi
Pethitha-pethithi, karo bojo wedi..

“wah iki, e koyo’ umpamane jaman saiki
ngono yo keno, disebut senden karo bojone gitu”

[ver: lyrics]
[id: cvlkunsz]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Raden Ngabehi]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:40]
[00:01.03]Raden Ngabehi
[00:05.03]Versi : Mus Mulyadi
[00:08.03][01:35.03][02:11.11][03:09.70][03:24.44]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Sopo wani karo raden ngabehi,
[00:20.62]Sing wis kondhang tegus gagah lan sekti,
[00:27.19]Ning yen karo bojone amengkeret,
[00:34.10]Koyo kodok ketemu karo macan..
[00:40.94][02:14.91]Sugih rojo brono majuto-yuto,
[00:47.41][02:21.68]Rojo koyo nganti ra iso ditoto,
[00:54.50][02:28.59]Ning olehi ra nganggo kringet dewe,
[01:00.78][02:35.00]Kerjane luarane bojone..
[01:07.63][02:41.53]Den mas ngabehi, kerjane ngumbahi
[01:14.54][02:48.92]Ngisahi kuwali, resik-resik laci
[01:21.45][02:55.20]Den mas ngabehi, ming pokean aksi
[01:28.15][03:02.04]Pethitha-pethithi, karo bojo wedi..
[01:37.26]“den ngabehi iki, jane yo bagus, gagah tur sugih,
[01:43.61]ning rumangsaku uripe iki kok yo rodo fals,
[01:49.26]yen bojone lungo, wah tenggahen,
[01:53.44]ngunjuk martini sinambi maos koran,
[01:56.12]ning yen bojone teko,
[01:58.74]lho kebat-kebat nyandhak ember karo pel,
[02:01.83]jedhing sing kosong, lho kebat dikebak’i,
[02:06.32]lucu banget kok”
[03:12.13]“wah iki, e koyo’ umpamane jaman saiki
[03:19.27]ngono yo keno, disebut senden karo bojone gitu”

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3Su2ZrykPNc

Bocah Kae

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi : SRP (c)2012

Bocah kae sing manis rupane,
Sak solahe tansah nggregetake,
Koyo ngopo senengku, yen biso kenalan
Sabendino takjak dolan..

Sabendino kerep liwat ngomahku,
Lan yen sore dolan nggone kancaku,
Ning sayange bocahe, sajak’e isinan
Mongko senengku tenanan..

E la kae, bocahe mrene
Nganggo clono pantes wae,
Mlaku-mlaku, karo kancane
Sing uwis tak kenal suwe..

Tak undange karep ben gelem mrene,
Wis kepingin weruh rupo ayune,
E jebule si bocah sakjane,
Bojone kancaku dewe..

reff :
E la kae, bocahe mrene
Nganggo clono pantes wae,
Mlaku-mlaku, karo kancane
Sing uwis tak kenal suwe..

Tak undange karep ben gelem mrene,
Wis kepingin weruh rupo ayune,
E jebule si bocah sakjane,
Bojone kancaku dewe..
Bojone kancaku dewe..

[ver: lyrics]
[id: nnwlpvsb]
[ar: Mus Mulyadi]
[ti: Bocah Kae]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:08]
[00:01.53]Bocah Kae
[00:02.14]Versi : Mus Mulyadi
[00:04.14][01:42.79][02:00.48][02:58.72]
[00:06.14][02:03.48]>>>
[00:07.14][02:04.48]>>
[00:08.14][02:05.48]>
[00:09.14]Bocah kae sing manis rupane,
[00:15.11]Sak solahe tansah nggregetake,
[00:21.16]Koyo ngopo senengku, yen biso kenalan
[00:27.38]Sabendino takjak dolan..
[00:32.82]Sabendino kerep liwat ngomahku,
[00:38.89]Lan yen sore dolan nggone kancaku,
[00:44.69]Ning sayange bocahe, sajak’e isinan
[00:51.24]Mongko senengku tenanan..
[00:56.65][02:06.48]E la kae, bocahe mrene
[01:03.11][02:12.71]Nganggo clono pantes wae,
[01:08.54][02:17.67]Mlaku-mlaku, karo kancane
[01:14.39][02:24.15]Sing uwis tak kenal suwe..
[01:20.11][02:29.22]Tak undange karep ben gelem mrene,
[01:25.17][02:34.98]Wis kepingin weruh rupo ayune,
[01:31.82][02:41.48]E jebule si bocah sakjane,
[01:37.77][02:47.73][02:52.81]Bojone kancaku dewe..
[01:45.48]==mus mulyadi, bocah kae==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MbgCnUuT_co

Tilpun

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi f. Titiek Sandhora
Produksi : ??

Lk : Halo, halo, lho kok ora diwangsuli to yo..
Pr : Halo, sopo to iki..
Lk : Halo, mongso’ wis lali,
Pr : Ning aku wis tau krungu, swaramu sing alus iku
Lk : Opo sing marakke lali, coba wangsulono..
Pr : Saiki aku kelingan, aduh aku kliwatan..

Pr : Halo, piye kabare
Lk : Halo, apik seprene
Pr : Lego atiku saiki, aku arep nagih janji
Lk : Aku ora bakal lali, katresnanku suci
Pr : Ojo pisan kok baleni, gawe loro ati..
Duet :
Koyo ngopo bungahing atiku,
Ati kangen wis suwe ra ketemu,
Uwis wektune, uwis wektune
Awake dewe podo kangen-kangenan..

reff :
Lk : Aku ora bakal lali, katresnanku suci
Pr : Ojo pisan kok baleni, gawe loro ati..
Lk : Ora ora dik, aku kurang sayang piye meneh siiih

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_WC2FhKbdRI

[ver: lyric]
[id: aoqcsosn]
[ar: Mus Mulyadi f. Titiek Sandhora]
[ti: Tilpun]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:00]
[00:00.86]Tilpun
[00:07.86]Versi : Mus Mulyadi f. Titiek Sandhora
[00:10.86][01:04.88][02:03.27][02:52.59]
[00:13.86][02:24.65]**
[00:14.86][02:25.65]*
[00:15.69]Lk : Halo, halo, lho kok ora diwangsuli to yo..
[00:24.19]Pr : Halo, sopo to iki..
[00:30.19]Lk : Halo, mongso’ wis lali,
[00:36.00]Pr : Ning aku wis tau krungu,–
[00:40.82]swaramu sing alus iku..
[00:46.19]Lk : Opo sing marakke lali, coba wangsulono..
[00:55.57]Pr : Saiki aku kelingan, aduh aku kliwatan..
[01:05.95]Pr : Halo, piye kabare
[01:10.38]Lk : Halo, apik seprene
[01:15.32]Pr : Lego atiku saiki, aku arep nagih janji
[01:25.07][02:26.65]Lk : Aku ora bakal lali, katresnanku suci
[01:34.45][02:35.59]Pr : Ojo pisan kok baleni, gawe loro ati..
[01:43.58](Duet) :
[01:44.39]Koyo ngopo bungahing atiku,
[01:48.95]Ati kangen wis suwe ra ketemu,
[01:53.64]Uwis wektune, uwis wektune
[01:58.33]Awake dewe podo kangen-kangenan..
[02:23.65]***
[02:44.09]Lk : Ora ora dik,
[02:48.08]aku kurang sayang piye meneh siiih..

Salahku Opo

Salahku Opo
Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mulyadi
Produksi : ??

Salahku opo, kowe tego ninggal anak bojo
Bocah-bocah ora neko-neko,
Bangun turut bekti ning wong tuwo
Dosaku opo, kowe lungo karo priyo liyo
Urip iki ra ono tegese, tanpo kowe ono sisihanku

Aku ngerti, ora suwe kowe dilalekke
Wong koyo de-e mesti duwe, pamrih sing ngayebke
Ndang elingo, ndang balio, kowe mung kegudo

Aku ra nesu, angger kowe dadi wong tenanan
Kabeh iki tak anggep pacoban,
Murip tentrem, rodane kluargo

reff :
Aku ngerti, ora suwe kowe dilalekke
Wong koyo de-e mesti duwe, pamrih sing ngayebke
Ndang elingo, ndang balio, kowe mung kegudo

Aku ra nesu, angger kowe dadi wong tenanan
Kabeh iki tak anggep pacoban,
Murip tentrem, rodane kluargo
Salahku opo…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=i-iqI4FquJ0