Udan Gerimis

Ciptaan: Toto Warnoto
Vokal : Nok Neng Sagita
Produksi : Studio WM

Senenge ora kejagan,
Ketemu karo sampean..
Wonge bagus sopan pisan,
Murah senyum bli lok selingkuhan..

Ning ati pengen nduweni,
Arep ngomong ora wani..
Cinta nggo sampean siji,
Cuma kakang sing tek gandoli..

reff:
Udan gerimis ning tengahe wengi,
Turu atis langka sing baturi..

Aduh kakang due kemat apa,
Sampe kula tergila gila..
Kaya katon bae seklebate,
Cinta kula mung sampean bae..

Ning ati pengen nduweni,
Arep ngomong ora wani..
Cinta nggo sampean siji,
Cuma kakang sing tek gandoli..

reff:
Udan gerimis ning tengahe wengi,
Turu atis langka sing baturi..

Aduh kakang due kemat apa,
Sampe kula tergila gila..
Kaya katon bae seklebate,
Cinta kula mung sampean bae..

Senenge ora kejagan,
Ketemu karo sampean..
Wonge bagus sopan pisan,
Murah senyum bli lok selingkuhan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: sqsibucs]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Udan Gerimis]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.04]Udan Gerimis
[00:33.04]Versi : Nok Neng Sagita
[00:36.04][01:03.30][01:36.73][01:54.28][02:16.21][03:15.44][03:33.51][03:53.70][04:54.42]
[00:39.04][01:57.28][03:36.51]>>>
[00:40.04][01:58.28][03:37.51]>>
[00:41.04][01:59.28][03:38.51]>
[00:42.04][04:31.41]Senenge ora kejagan,
[00:46.57][04:37.57]Ketemu karo sampean..
[00:51.25][04:42.42]Wonge bagus sopan pisan,
[00:56.21][04:47.21]Murah senyum bli lok selingkuhan..
[01:15.25][02:52.36]Ning ati pengen nduweni,
[01:19.61][02:58.15]Arep ngomong ora wani..
[01:24.02][03:03.38]Cinta nggo sampean siji,
[01:28.93][03:08.29]Cuma kakang sing tek gandoli..
[01:39.28][03:18.51]==nok neng sagita, udan gerimis==
[02:00.28][03:39.51]Udan gerimis ning tengahe wengi,
[02:06.74][03:45.73]Turu atis langka sing baturi..
[02:25.90][04:04.72]Aduh kakang due kemat apa,
[02:31.88][04:10.07]Sampe kula tergila gila..
[02:38.15][04:17.29]Kaya katon bae seklebate,
[02:44.70][04:23.58]Cinta kula mung sampean bae..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=U7_hqsEbZeo

Mabok Penyanyi Radio

Ciptaan: Tanto Lala Po
Vokal : Nok Neng Sagita
Produksi : CN Studio 09

DASARE WONG LANANG,TINGKAH SEWENANG WENANG..
KULA NING UMA KESEL,GAWE ATI MANGKEL..
SABANDINA KERJANE, MUNG MUTER MUTER..

PANCENE LAGI MABOK,KENGANG PENYANYI RADIO..
BLI MIKIR ANAK LORO,TENAGA WIS LOYO..
KULA WONG WADON NING UMA,KAYA BLI KANGGO..

reff:
KANG TULUNG SADARA,KERASUKAN SETAN APA..
WANI ADOL MOTOR MIO,MABOK PENYANYI RADIO..

DUIT NGATM SAMPE GEMET KABEH,
NGGO SAWER SABAN DINANE..
NING PENYANYINE,PANCEN WIS LAKA PIKIRE..

PANCENE LAGI MABOK,KENGANG PENYANYI RADIO..
BLI MIKIR ANAK LORO,TENAGA WIS LOYO..
KULA WONG WADON NING UMA,KAYA BLI KANGGO..

reff:
KANG TULUNG SADARA,KERASUKAN SETAN APA..
WANI ADOL MOTOR MIO,MABOK PENYANYI RADIO..

DUIT NGATM SAMPE GEMET KABEH,
NGGO SAWER SABAN DINANE..
NING PENYANYINE,PANCEN WIS LAKA PIKIRE..

DASARE WONG LANANG,TINGKAH SEWENANG WENANG..
KULA NING UMA KESEL,GAWE ATI MANGKEL..
SABANDINA KERJANE, MUNG MUTER MUTER..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[id: waupuhcs]
[ver: lyrics]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Mabok Penyanyi Radio]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.01]Mabok Penyanyi Radio
[00:31.01]Versi : Nok Neng Sagita
[00:34.01][01:00.18][01:25.09][02:05.66][02:36.75][02:56.52][03:37.89][04:28.38]
[00:37.01][01:46.00][03:16.92]>>>
[00:38.01][01:47.00][03:17.92]>>
[00:39.01][01:48.00][03:18.92]>
[00:40.01][04:09.47]DASARE WONG LANANG,TINGKAH SEWENANG WENANG..
[00:46.55][04:14.75]KULA NING UMA KESEL, GAWE ATI MANGKEL..
[00:52.21][04:20.60]SABANDINA KERJANE, MUNG MUTER MUTER..
[01:06.79][02:37.74]PANCENE LAGI MABOK, KENGANG PENYANYI RADIO..
[01:12.02][02:43.58]BLI MIKIR ANAK LORO, TENAGA WIS LOYO..
[01:17.87][02:48.93]KULA WONG WADON NING UMA, KAYA BLI KANGGO..
[01:49.00][03:19.92]KANG TULUNG SADARA, KERASUKAN SETAN APA..
[01:58.04][03:29.61]WANI ADOL MOTOR MIO,MABOK PENYANYI RADIO..
[02:17.16][03:48.77]DUIT NGATM SAMPE GEMET KABEH,
[02:24.19][03:54.81]NGGO SAWER SABAN DINANE..
[02:28.72][04:00.38]NING PENYANYINE, PANCEN WIS LAKA PIKIRE..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Exr6QBCDCEY

Rantaman

Ciptaan: Tanto Lala Po
Vokal : Nok Neng Sagita
Produksi : Studio WM

Pancen lanang sipat brandalan,
Bli mikiri ning keturunan..
Sebaturan gawene rantaman,
Rong puluhan nggo tuku minuman..

Duh gayane cungure tindikan,
Lan kupinge nganggo antingan..
Mlakune bari sempoyongan,
Mabok cipas ndadak oli patungan..

reff:
Duit nggo jajan dicolong kabeh,
Demi rantaman karo bature..

Bli mikir anak denggol endase,
Gawene nginum mabok cipas bae..
Dasare ora karuan,
Bli mikir ning masa depan..

Duh gayane cungure tindikan,
Lan kupinge nganggo antingan..
Mlakune bari sempoyongan,
Mabok cipas ndadak oli patungan..

reff:
Duit nggo jajan dicolong kabeh,
Demi rantaman karo bature..

Bli mikir anak denggol endase,
Gawene nginum mabok cipas bae..
Dasare ora karuan,
Bli mikir ning masa depan..

Pancen lanang sipat brandalan,
Bli mikiri ning keturunan..
Sebaturan gawene rantaman,
Rong puluhan nggo tuku minuman..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[id: nhhqhccs]
ver: lyrics]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Rantaman]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.04]Rantaman
[00:34.04]Versi : Nok Neng Sagita
[00:37.04][01:06.60][01:37.52][01:57.04][02:18.33][03:21.22][03:41.08][05:05.19]
[00:40.04][02:00.04][03:44.08]>>>[04:02.11]
[00:41.04][02:01.04][03:45.08]>>
[00:42.04][02:02.04][03:46.08]>
[00:43.04][04:42.23]Pancen lanang sipat brandalan,
[00:48.54][04:47.27]Bli mikiri ning keturunan..
[00:55.03][04:53.55]Sebaturan gawene rantaman,
[01:00.01][04:58.96]Rong puluhan nggo tuku minuman..
[01:14.82][02:57.95]Duh gayane cungure tindikan,
[01:19.66][03:03.36]Lan kupinge nganggo antingan..
[01:26.32][03:09.90]Mlakune bari sempoyongan,
[01:31.49][03:15.19]Mabok cipas ndadak oli patungan..
[01:40.51]==nok neng sagita, rantaman==
[03:24.13]==rantaman, nok neng sagita==
[02:03.04][03:47.08]Duit nggo jajan dicolong kabe,
[02:10.24][03:54.28]Demi rantaman karo bature..
[02:30.02][04:14.30]Bli mikir anak denggol endase,
[02:37.11][04:21.26]Gawene nginum mabok cipas bae..
[02:44.39][04:28.30]Dasare ora karuan,
[02:49.61][04:33.64]Bli mikir ning masa depan..
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=gGcceZXwgug

Sewu Pecut

Ciptaan : Esta Joss
Vokal : Nok neng Sagita
Produksi : WM Studio

Ati…, nangis keduhung
Wis kesandung, ketiban pentung
Rong taun, ning luar negri
Kerja or,a oli gaji
Barang balik, ndeleng peturon
Laki lagi kelon, karo wong wadon..

Langit…, ketutup mendung
Jagat rasane sepi, kaya suwung
Harapan, pengen bahagia
Ketemu, karo sengsara
Kaniaya, nasibe badan
Aduh gusti, tabahaken iman..

reff :
Nangis, nangis, ati perih kaya diiris-iris
Remuk, remuk, ati ancur remuk kaya dipecut
Sewu pecut..

Langit…, ketutup mendung
Jagat rasane sepi, kaya suwung
Harapan, pengen bahagia
Ketemu, karo sengsara
Kaniaya, nasibe badan
Aduh gusti, tabahaken iman..

reff :
Nangis, nangis, ati perih kaya diiris-iris
Remuk, remuk, ati ancur remuk kaya dipecut
Sewu pecut..

Ati…, nangis keduhung
Wis kesandung, ketiban pentung
Rong taun, ning luar negri
Kerja ora, oli gaji
Barang balik, ndeleng peturon
Laki lagi kelon, karo wong wadon..
Gusti…, duh tulungi..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ZPZFS3t8lu0

[ver: lyric]
[ar: Nok neng Sagita]
[ti: Sewu Pecut]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 07:24]
[id: whloabsn]
[00:01.37]Sewu Pecut
[00:45.37]Versi : Nok neng Sagita
[00:48.37][01:44.98][02:52.69][03:28.81][05:00.59][05:37.70][07:21.25]
[00:51.51][03:31.81][05:40.18]***
[00:52.51][03:32.81][05:41.18]**
[00:53.51][03:33.81][05:42.18]*
[00:54.51][06:18.76]Ati…, nangis keduhung
[01:03.07][06:26.26]Wis kesandung, ketiban pentung
[01:11.53][06:34.33]Rong taun, ning luar negri
[01:20.53][06:44.16]Kerja ora, oli gaji
[01:28.54][06:52.03]Bareng balik, ndeleng peturon
[01:36.41][07:00.16]Laki lagi kelon, karo wong wadon..
[02:03.06][04:11.13]Langit…, ketutup mendung
[02:10.13][04:18.58]Jagat rasane sepi, kaya suwung
[02:18.70][04:26.69]Harapan, pengen bahagia
[02:28.09][04:36.34]Ketemu, karo sengsara
[02:36.13][04:44.42]Kaniaya, nasibe badan
[02:44.55][04:52.39]Aduh gusti, tabahaken iman..
[02:55.76]==nok neng sagita, sewu pecut==
[03:34.81][05:43.18]Nangis, nangis, ati perih kaya diiris-iris
[03:51.00][05:59.01]Remuk, remuk, ati ancur remuk kaya dipecut
[04:05.00][06:13.20]Sewu pecut..
[05:03.78]==sewu pecut, nok neng sagita==
[07:09.32]Gusti…, duh tulungi..

Keder Kenang Anak

Ciptaan: Trisno Yess
Vokal : Nok neng Sagita
Produksi : clip studio WM

Kaya kenen, nasibe kula
Due laki sering, gawe lelara
Tanpa salah, kakang nggebugi kula
Sampe tega, kaya bli wedi ning dosa..

Kaya ora, due perasaan
Saban bengi, sering keluyuran
Unggal dina, kakang mabuk-mabukan
Balik-balik, kakang ngajak tukaran..

reff :
Lara.., ati lara..
Ngenes.., ati ngenes..
Arep tulung, kula tulung ning sapa
Mimi mama, ning kula wis ora nerima..

Priwen.., kudu kepriwen..
Yen wis.., kaya kenen..
Arep minggat, keder kenang anak
Kayang kenen, nang bli nurut ning wong tua..

Kaya ora, due perasaan
Saban bengi, sering keluyuran
Unggal dina, kakang mabuk-mabukan
Balik-balik, kakang ngajak tukaran..

reff :
Lara.., ati lara..
Ngenes.., ati ngenes..
Arep tulung, kula tulung ning sapa
Mimi mama, ning kula wis ora nerima..

Priwen.., kudu kepriwen..
Yen wis.., kaya kenen..
Arep minggat, keder kenang anak
Kayang kenen, nang bli nurut ning wong tua..

Kaya kenen, nasibe kula
Due laki sering, gawe lelara
Tanpa salah, kakang nggebugi kula
Sampe tega, kaya bli wedi ning dosa..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ka9tFqotbzk

[ver: lyric]
[ar: Nok neng Sagita]
[ti: Keder Kenang Anak]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 07:27]
[00:01.08]Keder Kenang Anak
[00:48.08]Versi : Nok neng Sagita
[00:51.08][01:31.32][02:25.03][03:31.40][04:16.31][04:53.40][05:57.69][06:43.66][07:20.20]
[00:54.08][02:54.77][05:23.00]***
[00:55.08][01:48.05][02:55.77][03:41.81][05:24.00][06:09.43]**
[00:56.08][01:49.05][02:56.77][03:42.81][05:25.00][06:10.43]*
[00:57.08][06:46.66]Kaya kenen, nasibe kula
[01:06.23][06:55.05]Due laki sering, gawe lelara
[01:14.21][07:03.34]Tanpa salah, kakang nggebugi kula
[01:22.75][07:11.26]Sampe tega, kaya bli wedi ning dosa..
[01:50.05][04:18.88]Kaya ora, due perasaan
[01:59.23][04:27.50]Saban bengi, sering keluyuran
[02:08.38][04:36.21]Unggal dina, kakang mabuk-mabukan
[02:16.32][04:44.33]Balik-balik, kakang ngajak tukaran..
[02:57.77][05:26.00]Lara.., ati lara..
[03:06.43][05:33.81]Ngenes.., ati ngenes..
[03:14.93][05:42.19]Arep tulung, kula tulung ning sapa
[03:23.03][05:50.69]Mimi mama, ning kula wis ora nerima..
[03:43.81][06:11.43]Priwen.., kudu kepriwen..
[03:51.43][06:19.25]Yen wis.., kaya kenen..
[04:00.00][06:26.25]Arep minggat, keder kenang anak
[04:08.02][06:35.10]Kayang kenen, nang bli nurut ning wong tua..