Ojolali

Ojo lali
Ciptaan : ??
Vokal : Tony Q Rastafara
Produksi : ??

Ora iso karepe dewe
Kabeh ono aturane
Yen pengen urip karepe dewe
Manggono ning alas dewe
Jajalo…, rasakno…

Uripe menungso,
Becik keprayan, tepo sliro
Yen arep mulyo, sumelehke ati
Ora usah gumun, karo kilauke dunyo

E..ojo lali sopo kowe
Soko ngendi, nggonmu asale
Ojo lali, kudu eling
Ojo dumeh, yen ora gelem ge weleh

reff :

Uripe menungso,
Becik keprayan, tepo sliro
Yen arep mulyo, sumelehke ati
Ora usah gumun, karo kilauke dunyo

E..ojo lali sopo kowe
Soko ngendi, nggonmu asale
Ojo lali, kudu eling
Ojo dumeh, yen ora gelem ge weleh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hP_AiJbZCr0