Joko Lelur

Joko Lelur
Ciptaan : Ranto Edy Gudel
Vokal : Sentot S.
Produksi : ??

AWAN-AWAN TURU NDENGKUR
YEN BENGI KANGGO KLUYURAN
JOKO LELUR BOCAH NGANGGUR
MARANI NANDANG KASMARAN

AWAN-AWAN NGOMBE LIMUN
LIMUNE KATUTAN SEMUT
AWAN BENGI TANSAH NGLAMUN
KELINGAN WONG RORO MENDHUT

OPO KOWE TEGO TENAN
NYAWANG AKU KANG KASMARAN
AKU AREP NYEMPLUNG SUMUR
ANANE MUNG SUMUR POMPAN

AKU WANI MATI TENAN
TIMBANG URIP KEWIRANGAN
NANGING AKU ISIH WEDI
TURU IJEN NING KUBURAN

JOKO LELUR KEMUL SARUNG
NGETAN NGULON RA KARUAN
DASAR BOCAH RODO GEMBLUNG
AREP MATI ELING BANCA’AN

reff :
kembali ke atas..awan-awan turu…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CbYWeKw_EGw