Simpang Limo Ninggal Janji

Ciptaan : ??
Vokal : Lilin Herlina
Produksi : Perdana Record

Soyo suwe, soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe..

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne..
Nanging nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene..

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangune urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning ati..

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ing simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati..

reff :
Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne..
Nanging nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene..

Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning ati..

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ing simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati..

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ing simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati..
Entenono, aku nang simpang limo..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: vakplisw]
[ar: lilin herlina]
[ti: simpang limo ninggal janji]
[al: dangdut koplo jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 5:44]
[00:01.12]Simpang Limo Ninggal Janji
[00:27.12]Versi : Lilin Herlina
[00:30.12][01:06.71][01:53.96][02:58.64][03:25.15][04:02.51][05:38.18]
[00:33.12][03:28.15]>>>
[00:34.12][03:29.15]>>
[00:35.12][03:30.15]>
[00:36.12]Soyo suwe, soyo nelongso rasane
[00:43.21]Atiku kangen, kangenku marang kowe
[00:51.56]Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
[00:59.06]Durung biso sesandingan,
[01:01.94]Sesandingan karo kowe..
[01:22.50][03:31.15]Arume kembang, mekar ing wayah sore
[01:29.54][03:38.57]Arum ambune, isih biso tak rasakne..
[01:38.13][03:47.25]Nanging nanging, nanging arume rambutmu
[01:45.70][03:54.17]Amung biso tak bayangne,
[01:48.49][03:57.30]Mergo kowe ra ning kene..
[02:00.41]Aku lungo nang monco, golek makaryo
[02:08.15]Nggo sangune urip, aku lan kowe
[02:15.29][04:09.68]Arume kembang, mekar ing wayah wengi
[02:21.21][04:16.21]Dadi tombo kangenku, jeroning ati..
[02:30.41][04:25.90][04:52.75]Kembangku ayu, lilakno lungoku
[02:36.93][04:31.02][05:00.53]Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
[02:43.97][04:39.17][05:06.58]Ing simpang limo iki,
[02:47.65][04:42.25][05:08.67]Sing nyekseni sumpahing ati
[02:52.33][04:47.01][05:14.34]Janjiku engko mesti tak tepati..
[03:01.74]==lilin herlina, simpang limo ninggal janji==
[05:21.15]Entenono, aku nang simpang limo..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8tQfX2rK07Q