Coparan

Coparan
Ciptaan : Bambanx Bebok
Vokal : Adistya Mayasari
Produksi : ??

Kari nemen, yoro kari nemen
Duwe demenan, sing percoyoan
Sing ono udan, lan sing ono angin eman
Kari kuwatir isun ngeliyo

Yo kebacut, yo kari kebacut
Kurang kelendi, isun nong riko
Riko yo weruh, dung riko sun pujo eman
Atin riko sing kathik lego

Wong coparan paran untunge
Durung karuan wis loro atine
Pikirane sing ono benere
Golet kabar mrono merene

Dung coparan tulih-tuliho
Ojo merem atine riko
Angger konco, riko songko
Kabeh yo sing ono hang nyoto

reff :
Yo kebacut, yo kari kebacut
Kurang kelendi, isun nong riko
Riko yo weruh, dung riko sun pujo eman
Atin riko sing kathik lego

Wong coparan paran untunge
Durung karuan wis loro atine
Pikirane sing ono benere
Golet kabar mrono merene

Dung coparan tulih-tuliho
Ojo merem atine riko
Angger konco, riko songko
Kabeh yo sing ono hang nyoto

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FqxibwR9N0I