Lir Ilir

Lirik Lagu Campursari Spesial Ramadhan
LIR – ILIR
Lirik : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot

*)
Lir ilir lir ilir
Tandure wis sumilir
Tak ijo royo royo
Tak senggo temanten anyar

Bocah angon bocah angon
Penekno blimbing kuwi
Lunyu lunyu penekno
Kanggo basuh dodod iro
Kanggo basuh dodod iro

[Koor]
Sholatulloh Salamulloh
‘Alaa Toha Rosulillah
Sholatulloh Salamulloh
‘Alaa Yasin Habibillah

Tawasalna bibismillah
Wabil hadii Rosulillah
Wakulil Mujahidil lillah
Bi ahdil Badriya Alloh
Bi ahdil Badriya Alloh


kembali ke *)
Reff :

**)
Latar reget yo disaponi
Supoyo resik ben katon rapi
Ojo mung mikir pangkat lan kursi
Terus lali sholat lan ngaji

Eling eling siro manungso
Urip iki mung sedelo
Urip iki mung sedelo

kembali ke *)
Reff :
kembali ke **)

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LdRzPQze-sI