Tiyang Alit

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Kulo niki tiyang alit, mbok ojo terus dijiwit
Yen kesuwen niku sakit, sopo wonge sing ra njerit
Manganku mung sego intip, bandhaku mung sangu urip
Kulo niki tiyang alit..

Seneng durung tau klakon, susah kerep tak rasakke
Manganku mung lawuh luwe, sak bendinane..
Bandhaku mung sangu urip, kulo mboten gadhah duwit
Manganku mung sego intip..

reff :
Kulo niki tiyang alit, mbok ojo terus dijiwit
Yen kesuwen niku sakit, sopo wonge sing ra njerit
Bandhaku mung sangu urip, manganku mung sego intip
Kulo niki tiyang alit..

Seneng durung tau klakon, susah kerep tak rasakke
Manganku mung lawuh luwe, sak bendinane..
Bandhaku mung sangu urip, kulo mboten gadhah duwit
Kulo niki tiyang alit..

Seneng durung tau klakon, susah kerep tak rasakke
Manganku mung lawuh luwe, sak bendinane..
Bandhaku mung sangu urip, kulo mboten sugih duwit
Kulo niki tiyang alit..

[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Tiyang Alit]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:41]
[00:01.28]Tiyang Alit
[00:18.28]Versi : Didi Kempot
[00:21.28][00:55.55][01:31.01][01:54.28][02:27.38][03:30.90]
[00:24.28][01:57.28]>>>
[00:25.28][01:58.28]>>
[00:26.28][01:59.28]>
[00:27.88][02:00.28]Kulo niki tiyang alit,
[00:31.85][02:03.05]Mbok ojo terus dijiwit,
[00:35.45][02:07.04]Yen kesuwen niku sakit,
[00:38.63][02:10.33]Sopo wonge sing ra njerit..
[00:42.36]Manganku mung sego intip,
[00:45.74]Bandhaku mung sangu urip,
[00:49.33][02:21.03][02:56.37][03:24.68]Kulo niki, tiyang alit..
[01:02.28][02:34.20][03:02.08]Seneng durung tau klakon,
[01:07.00][02:38.20][03:06.70]Susah kerep tak rasakke,
[01:10.30][02:41.88][03:10.25]Manganku mung lawuh luwe,
[01:13.13][02:44.18][03:13.05]sak bendinane..
[01:17.01][02:48.66][03:16.90]Bandhaku mung sangu urip,
[01:20.87][02:52.45]Kulo mboten gadhah duwit,
[01:24.48]Manganku mung sego intip..
[01:34.43]==didi kempot, tiyang alit==
[02:13.94]Bandhaku mung sangu urip,
[02:17.30]Manganku mung sego intip,
[03:20.64]Kulo mboten sugih duwit,

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=F24hgWdOpLQ