Dudo Manis (Rondo Teles)

Dudo Manis (Rondo Teles)
Ciptaan : NN
Vokal : Erni
Produksi : M.Perdana Record

Yen awan, aku ra doyan mangan
Yen bengi, tansah turu klisikan
Sing tak pikir, dudo manis etan dalan
Dadi manten sepasar, kok wis pegatan

Kutut manggung, pawukir asmoro dono
Atiku bingung, sing tak pikir ora rumongso
Udan gerimis, ing mongso ketigo
Dudo manis, katon-katon ing netro

Loro bronto, disuntik ora tumono
Loro kangen, disuntik kok malah nemen
Loro rindu, dijamoni malah ngelu
Biso mari yen biso dadi bojomu

Turu jam pitu, ketok-ketoken pipimu
Turu jam welu, ketok-ketoken janggutmu
Turu jam songo, ketok-ketoken gagahmu
Turu jam siji, lampu terus tak pateni

reff :
kembali ke atas..yen awan,aku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=e8aGAY64SMQ