Kusumaning Ati

Kusumaning Ati
Vokal : Nurhana
Ciptaan : Jujuk Eksa
Produksi : Dasa Studio

Kusumaning ati
Duh wong bagus kang tak anti anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati
Sak bedahe ing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo rak ono ru bedho
Sak pungkure
Nggonmu lungo ora kondo-kondo

REFF :
kembali ke atas………

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=iQBCv5Izg6Q