Langit Mendung Kutho Ngawi

Langit Mendhung Mutho Ngawi
Vokal : Rika Asbi
Ciptaan : Dhalang Poer

Dalan iki biyen nate tak liwati
Nalikane langit mendhung kutho ngawi
Sendang glagah wis ginurit jroning ati
Saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isih koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili
Roso nglangut yen katon pan tanpo pagut
Katresnanku rinenggut purbaning pesthi

reff :
Dalan iki biyen nate tak liwati
Nalikane langit mendhung kutho ngawi
Sendang glagah wis ginurit jroning ati
Saben liwat aku ora biso lali

Tak ulati isih koyo wingi uni
Ora kroso luh tumetes mbrebes mili

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=C84dL054mWQ

[ver: lyric]
[id: kqvqccsn]
[ar: Rika Asbi]
[ti: Langit Mendung Kutho Ngawi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:55]
[00:01.86]Langit Mendhung Kutho Ngawi
[00:01.86]Versi : Rika Asbi
[00:01.86][01:59.96][03:21.28][04:41.27]
[00:01.86][04:02.46]***
[00:01.86][04:03.46]**
[00:01.86][04:04.46]*
[00:43.06]Dalan iki, biyen nate, tak liwati
[01:03.85]Nalikane, langit mendhung kutho ngawi
[01:23.23]Sendang glagah, wis ginurit, jroning ati
[01:43.14]Saben liwat, aku ora biso lali..
[02:04.00][04:05.46]Tak ulati, isih koyo, wingi uni
[02:23.17][04:25.68]Ora kroso, luh tumetes, mbrebes mili
[02:42.51]Roso nglangut, yen katon pan, tanpo pagut
[03:04.18]Katresnanku, rinenggut purbaning pesthi..