Kelingan (keroncong)

Ciptaan : ??
Vokal : Waljinah
Produksi : ??

Nadyan wis piro lawase,
Nyatane, tan biso nglalekke
Yen ketemu hangrerujit ati,
Sopo sing kuwat nglakoni..

Wirang opo yen nglangkati,
Dasare, tresnaku kepati
Sewindu nggonku ngenteni
Suwene, ketemu lagi saiki..

Kalingono gunung,
Wong tresno, direwangi mati
Ora dupeh bondho dunyo,
Biso gawe mareming ati..

Yen kelingan duh ing wuni,
Prasasat, wurung yen ngoncati
Tuhu prasetyaning ati,
Ngawulo, kang dadi telenging ati..

reff :
Kalingono gunung,
Wong tresno, direwangi mati
Ora dupeh bondho dunyo,
Biso gawe mareming ati..

Yen kelingan duh ing wuni,
Prasasat, wurung yen ngoncati
Tuhu prasetyaning ati,
Ngawulo, kang dadi telenging ati..

[ver: lyrics]
[id: uhbwuisb]
[ar: Waljinah]
[ti: Kelingan]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.86]Kelingan
[00:11.86]Versi : Waljinah
[00:14.18][02:56.14][03:31.24][05:00.20]
[00:17.18][03:34.24]>>>
[00:18.18][03:35.24]>>
[00:19.18][03:36.24]>
[00:20.18]Nadyan wis piro lawase,
[00:27.16]Nyatane, tan biso nglalekke
[00:40.02]Yen ketemu hangrerujit ati,
[00:49.52]Sopo sing kuwat nglakoni..
[00:57.43]Wirang opo yen nglangkati,
[01:03.43]Dasare, tresnaku kepati
[01:14.95]Sewindu nggonku ngenteni
[01:20.21]Suwene, ketemu lagi saiki..
[01:32.41][03:37.24]Kalingono gunung,
[01:41.34][03:45.75]Wong tresno, direwangi mati
[01:53.63][03:57.87]Ora dupeh bondho dunyo,
[02:01.17][04:04.04]Biso, gawe mareming ati..
[02:15.30][04:18.26]Yen kelingan duh ing wuni,
[02:20.83][04:24.09]Prasasat, wurung yen ngoncati
[02:35.99][04:38.36]Tuhu prasetyaning ati,
[02:42.53][04:44.31]Ngawulo, kang dadi telenging ati..
[02:59.24]==waljinah, kelingan==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1LINBXVcwTo