Lungiting Asmoro (bosas jawa)

Ciptaan : Sugeng TS/ Harrie S
Vokal : ??
Produksi : ??

Seprene nggonku ngenteni janji,
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu,
Duh wong bagus, ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang,
Soyo suwe soyo ra karuan
Nadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti,
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu ojo gawe loro,
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur,
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukurane tresno, dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

reff :
kembali ke atas..seprene nggonku…

Ukurane tresno, dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HSI_BQK-2DU