Sekar Melati (pop jawa)

Sekar Melati
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Sekar melati, tondho tresno suci
Paringe, pangeran kang dumadi
Dironce sejodho, dienggo wong loro
Saikine, siro wis dadi bojo

Janur kuning sing mlengkung dadi pepeling
Semampir sak nduwure gegere pring
Sawur beras kuning, sliramu tak sandhing
Peningsetku, banyu klopo cengkir gadhing

Ndonga…, dino mring kuwoso
Mugo-mugo tebih saking sambikolo
Sayang…, mugo nganti tekan tuwo
Kulo nyuwun pengeran kinabulno

reff :

Janur kuning sing mlengkung dadi pepeling
Semampir sak nduwure gegere pring
Sawur beras kuning, sliramu tak sandhing
Peningsetku, banyu klopo cengkir gadhing

Ndonga…, dino mring kuwoso
Mugo-mugo tebih saking sambikolo
Sayang…, mugo nganti tekan tuwo
Kulo nyuwun pengeran kinabulno

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9gS9ueLxJ2U