Sendal Petal

Sendal Petal
Ciptaan : Mama Bowo
Vokal : Rini Cholista
Produksi : Dian Record

Ketangguan maning hayo, ketangguan maning
Demenan maning karo, wadon sing dingin
Dasar wong lanang bengal, omongane kaya sendal petal
Janji sumpah kanggo modal, sepi uwong sih angger mbedal

Kumat maning penyakite, kumat maning
Bli gelem eling pikirane, bli gelem eling
Ngomong sih uwis kapok, angger-angger kien kepergok
Wong loroan kaya kodok, sempak-sempok lagi ning pojok

reff :

Ketangguan maning hayo, ketangguan maning
Demenan maning karo, wadon sing dingin
Lamun masih dianggeraken, wis kulae pegaten
Senajana masih demen, wis ora nemen-nemen

Kumat maning penyakite, kumat maning
Bli gelem eling pikirane, bli gelem eling
Ngomong sih uwis kapok, angger-angger kien kepergok
Wong loroan kaya kodok, sempak-sempok lagi ning pojok

reff :
Ketangguan maning hayo, ketangguan maning
Demenan maning karo, wadon sing dingin
Dasar wong lanang bengal, omongane kaya sendal petal
Janji sumpah kanggo modal, sepi uwong sih angger mbedal

Kumat maning penyakite, kumat maning
Bli gelem eling pikirane, bli gelem eling
Ngomong sih uwis kapok, angger-angger kien kepergok
Wong loroan kaya kodok, sempak-sempok lagi ning pojok

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ysNvcl1bXh4