Bengawan Silugonggo

Ciptaan : Teguh Ribawanto,SS
Vokal : Lisa RCL
Produksi : Rajawali

Ning pinggire bengawan silugonggo,
Sliramu nate sumpah prasetyo..
Datan bakal cidro marang aku sing kok tresno,
Bungahku tanpo upomo..

Ning pinggire bengawan silugonggo,
Dadi seksi bisu tresno kito..
Mugo gusti pangeran ingkang moho kuoso,
Ngijabahi sing tak setyo..

Kalen gede kowe lali, biyen nate sumpah janji
Jare ra bakal mblenjani..
Setaun kowe nang kutho, pamit jare lungo kerjo
Mulih nggandeng kenyo liyo..

Menyang keplak tuku glali , bareng penak kowe lali
Sliramu wis cidro janji..
Mangan tahu campur sego, atiku banjur nelongso
Mergo kapedhotan tresno..

Ning pinggire bengawan silugonggo,
Kali gede ing kutho juwono..
Dadi seksi bisu anggonmu sumpah prasetyo,
Ning tundhune kowe cidro..

reff :
kembali ke atas..ning pinggire bengawan…

[ver: lyrics]
[id: ahvqbhsz]
[ar: lisa rcl]
[ti: bengawan silugonggo]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:41]
[00:01.88]Bengawan Silugonggo
[00:27.88]Versi : Lisa RCL
[00:30.88][02:50.19][03:14.88][05:34.71]
[00:33.88][03:17.88]>>>
[00:34.88][03:18.88]>>
[00:35.88][03:19.88]>
[00:36.88][03:20.90]Ning pinggire bengawan silugonggo,
[00:42.95][03:26.69]Sliramu nate sumpah prasetyo..
[00:49.45][03:33.27]Datan bakal cidro marang aku sing kok tresno,
[00:56.98][03:40.95]Bungahku tanpo upomo..
[01:02.56][03:46.95]Ning pinggire bengawan silugonggo,
[01:09.69][03:53.52]Dadi seksi bisu tresno kito..
[01:15.46][03:59.69]Mugo gusti pangeran ingkang moho kuoso,
[01:22.38][04:07.22]Ngijabahi sing tak setyo..
[01:29.64][04:14.42]Kalen gede kowe lali, biyen nate sumpah janji
[01:36.77][04:21.14]Jare ra bakal mblenjani..
[01:42.65][04:26.77]Setaun kowe nyang kutho, pamit jare lungo kerjo
[01:49.58][04:33.46]Mulih nggandeng kenyo liyo..
[01:55.68][04:39.71]Menyang keplak tuku glali , bareng penak kowe lali
[02:02.40][04:46.42]Sliramu wis cidro janji..
[02:08.68][04:52.34]Mangan tahu campur sego, atiku banjur nelongso
[02:15.71][04:59.36]Mergo kapedhotan tresno..
[02:21.70][05:05.97]Ning pinggire bengawan silugonggo,
[02:31.24][05:14.86]Kali gede ing kutho juwono..
[02:37.58][05:21.09]Dadi seksi bisu anggonmu sumpah prasetyo,
[02:45.00][05:28.30]Ning tundhune kowe cidro..
[02:53.19]==bengawan silugonggo, lisa rcl==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=u-cKTVy4Z4A