Kuli Bangunan

Kuli Bangunan
Vokal : Sonny Josz

Telung tahun aku kenal kowe
Hubungane podo rakete
Bapak ibu kabeh wis setuju
Kepingin duwe mantu aku

Kowe seneng aku yo seneng
Podo-podo nduweni tresno
Sumpah janji neng pinggir kali
Nanging saiki kowe sing ngingkari

Tak belani dik kerjo bangunan
Ora perduli panas lan udan
Tak belani dik kerja bangunan
Demi tresno marang sliramu

Aku ora nyono kowe arep ngono
Tego temen kowe ninggalno aku
Aku ora nyono kowe arep ngono
Tega temen kowe ninggalno aku

Reff ;
Kembali ke atas……..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wizP6IKN_0M